Vakantie voor een weekendje weg Bulgarije

Met de keus voor vakantiehuizen voor weekendje weg in Bulgarije, kiest u voor een bijzondere cultuurvakantie met bekende en onbekende culturele bezienswaardigheden. De hoofdstad Sofia is een ideale stedentrip voor een weekendje weg in Bulgarije. Hiermee komt u langs de mooiste plekjes zoals de Boyana kerk op de berg van Vitosha met schitterende muurschilderingen. Een andere bijzondere bestemming vanaf de vakantiehuizen voor een last minute weekendje weg in Bulgarije zijn de kloosters van de Rots van Ivanovo, letterlijk uit de rots gehakt. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Bulgarije was en is het Rila klooster een heilige bedevaartplaats voor velen. U komt tijd te kort vanaf de vakantiehuizen voor uw weekendje in Bulgarije.

Boek nu uw weekendje weg in Bulgarije in de bergen

Het Balkangebergte is een prachtige bestemming voor uw weekendje weg in Bulgarije. Er even tussen uit voor een paar dagen met prachtige cultuur midden in de natuur. Bezoek tijdens uw weekendje weg in Bulgarije het kleine en mooie spa bij Varshets, de plaats voor pure ontspanning. Ontdek het stadje Berkovitsa in de bergen naast de Kompiek tijdens een weekendje weg in Bulgarije, de bergpaden ernaar toe zijn schitterend. Belogradchik biedt een prachtig uitzicht tijdens de ontdekkingstocht in het Balkangebergte. Chprovtsi is een gezellig dorp in de bergen met unieke folklore zoals de Chiprovtisi tapijten. Boek nu uw weekendje weg in Bulgarije, u weet nu waarom.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Bulgarije 

Kies voor een strandvakantie tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Bulgarije. U vindt prachtige badplaatsen aan de Zwarte zee, de hofleverancier van een weekendje weg met de kinderen tijdens de feestdagen aan het strand. Albena is een toeristische badplaats, compleet met grote stranden en watersportvakantie. Het is ideaal voor een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Bulgarije. Er is een groot spa centrum voor de liefhebbers. Ontdek de badplaats St. Constantine met een mix van historie en moderne gebouwen, mooie zandstranden, een gezellig centrum en een natuurpark. Het is een ander prachtig voorbeeld van uw weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Bulgarije.

Appartementen voor een weekendje weg Bulgarije

Villa's voor een weekendje weg Bulgarije

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Bulgarije

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief