Vakantie voor een weekendje weg Roemenie

U kunt genieten van een actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Roemenië. Zo kunt u kiezen voor een strandvakantie aan de Zwarte zeekust vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Roemenië. Plaatsen als Constanta, Mamaia of Eforie met de genezende modderbaden zijn populaire badplaatsen aan de Zwarte zeekust. De combinatie van zon, zeelucht, strand vormen een prima basis vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg met kids in Roemenië. Een wandelvakantie en mountainbiketochten in de bossen vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Roemenië zijn fantastisch. Roemenië is gezegend met nog ongerept natuurgebied waar u in de zomer in het weekend de families en vriendengroepen tegenkomt bij een vuurtje in de openlucht. Roemenië is een ontspannen vakantieland.

Boek nu uw weekendje weg in Roemenië voor een culturele kennismaking 

Een cultuurvakantie is afwisselend, boek nu uw weekendje weg inRoemenië. Kies voor een stedentrip naar Boekarest met de vele culturele bezienswaardigheden zoals de Arc de Triomph, de musea, de mooie parken in de stad. Tijdens een weekendje weg in Roemenië kunt u een bezoek brengen aan een historische monumentale stad zoals Sighisoara. Een stadje met een prachtige burcht in een landelijke omgeving, leuk voor een weekendje weg in Roemenië. Bezoek Korund als u wilt kennis maken met de kenmerkende producten van het land tijdens een weekendje weg in Roemenië. U vindt hier keramiek, hout producten, riet en leer. Bezoek de Zwarte kerk in Brasov of het openluchtmuseum in Sibiu tijdens een weekendje weg in Roemenië, een uniek vakantieland.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Roemenië 

Kies voor de bergen tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie inRoemenië. De Karpaten zijn een prachtige vakantiebestemming tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Roemenië. Een wintersportvakantie, wandelvakantie, mountainbiketocht of wielrennerstoer op de schitterende routes in de bergen; Transfagarasan en Trans Alpine, zijn schitterend en indrukwekkend vanwege de natuurlijke omgeving. U kunt zelfs het ijshotel bij Balea lac-meer halverwege de Transfagarasan bezoeken in de vorm van een iglo, als u eens wat anders wilt. Kies voor Sovata of Tusnad met de zoutmeren tijdens een weekendje weg met de familie in Roemenië. U vindt avontuur en gezelligheid tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de kinderen in Roemenië. 

 

 

Appartementen voor een weekendje weg Roemenie

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Roemenie

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief