Vakantie voor een weekendje weg Slowakije

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Slowakije kunt u op een plezierige manier kennis maken met de cultuur van Slowakije. Het dorp Vlkolinec is een dorp beschermd door de UNESCO, bestaande uit 40 bewoonde historische authentieke huizen. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Slowakije is een bezoek aan Banska Stiavnica de moeite waard met de oude binnenstad en het gezellige centrum. De Spissky hrad is een beroemde burcht bij Spisska en Zehra, deze vormt een culturele toeristische trekpleister vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Slowakije. Bezoek de grotten van Aggtelek en Slowaakse karst, ontstaan door een natuurlijk proces van kalk en steen vanaf de vakantiehuizen voor een uniek weekendje weg in Slowakije.

Boek nu uw weekendje weg in Slowakije in de bergen 

Als liefhebber van de natuur, rust of bergen bent u op de juiste plaats in het Tatra-gebergte in Slowakije. Boek nu uw weekendje weg in Slowakije in de bergen, u weet nu waarom. De Hoge-Tatra heeft een paar hoge bergtoppen met de Chopok, Dumbier en Derese. De Lage Tatra is bosrijk. In de winter kunt u tijdens een weekendje weg in Slowakije veel plezier beleven aan een wintersportvakantie met goed verzorgde skipistes en skiliften. Het hele jaar door is het Tatragebergte met de valleien een prachtige bestemming voor uw wandelvakantie tijdens een weekendje weg in Slowakije. Zo kunt u fantastisch wandelen tijdens een weekendje weg in Slowakije in het Demanovska dal met druipsteengrotten zoals de Slobodygrot-vrijheidsgrot. Slowakije is een prachtig vakantieland.

Een weekendje weg met de familie in Slowakije is uniek

Als u kiest voor een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Slowakije, komt u heel speciale dingen tegen. Denkt u hierbij aan de hoogste berg-Hoge Tatra of de hoogste bergtop-Gerlachtop. Tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Slowakije vindt u de oudste grot-Dobsina ijsgrot in Slowakije, het oudste houten kerkje in Slowakije staat in Hervartov uit de 16e eeuw en het oudste kunstmonument van 22800 jaar oud is Moraianska Venusa. Slowakije is trots op hun cultuur, u kunt tien openluchtmusea bezoeken tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Slowakije. U beleeft veel plezier aan de cultuur, natuur en buitenactiviteiten tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Slowakije.  

 

 

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Slowakije

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief