Vakantiehuizen voor de Zomervakantie Denemarken

De fjorden, de vele kleine eilandjes, Legoland en de kleine zeemeermin. Allemaal bezienswaardigheden die u gezien moet hebben tijdens een zomervakantie in Denemarken. De vakantiehuizen voor de zomervakantie in Denemarken zijn heel diverse, een vakantiehuis in de natuur, een bungalow aan het water en zelf een appartement aan zee is mogelijk. Er zijn veel erg leuke kindvriendelijke vakantieparken te vinden in dit land voor bijvoorbeeld een vakantiehuis met zwembad. Familievakantie of met vrienden in een vakantiehuis voor de zomervakantie in Denemarken met vrienden, iedereen zal zich vermaken. Dit land heeft niet alleen prachtige vakantiehuizen in natuurgebieden en bezienswaardigheden maar ook een mooie kustlijn.

Een familievakantie met kinderen naar Denemarken.

Een vakantiehuis voor de zomervakantie in Denemarken is fantastisch voor een vakantie met kinderen. U kunt een vakantiehuis in de natuur huren op een van de vakantieparken. Hier hebben de kinderen veel speelruimte en kunnen ze meedoen met leuke activiteiten tijdens een gezinsvakantie. Er zijn vakantiehuizen met zwembad waar u met uw kinderen kunt uitrusten na de leuke uitstapjes die u kunt maken in de omgeving. Wanneer u met kinderen op vakantie bent kunt u het geweldige Legoland bezoeken voor een hele dag vermaak. Dit is niet alleen voor kinderen leuk maar ook voor volwassen.

Naar Denemarken voor een strandvakantie.

Bij een strandvakantie denkt u vast niet direct aan Denemarken. Toch heeft dit land erg mooie zandstranden waar u  heerlijk kunt genieten van een strandvakantie op een mooie zomerse dag. Er zijn appartementen aan zee te huren waar u prachtig uitzicht heeft, er zijn verschillende vakantieparken waar deze appartementen aan zee te boeken zijn. Een bungalow aan het water is ook een hele goede optie, denk maar eens aan het uitzicht wat u dan heeft wanneer u uitkijkt of de fjorden. Een bungalow aan het water is erg geschikt wanneer u van vissen houd of een watersport wil beoefenen. Bij een dorpje aan een van de fjorden kunt u gezellige terrasjes vinden en ook vakantiehuizen met zwembad.
BN30712
ABC Holiday houses - the Garden Cot... 4 personen
1 week 09 t/m 16 jul '16 € 430
Het huis ligt op een terrein met een oppervlakte van 15.000 vierkante meter langs Limfjorden. Vanaf het bankje voor het huis heeft u een schitterend 180 graden uitzicht over de Limfjorden. U kunt het Klooster van Vitskøl zien liggen, de eilanden Fur, Livø en M...
BN951920
Hummingen 8 personen
1 week 09 t/m 16 jul '16 € 962
Huis "Hummingen". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 800 m, restaurant 300 m. Kinderspeelplaats X m.
BN951922
Juelsminde 6 personen
1 week 09 t/m 16 jul '16 € 721
Huis "Juelsminde". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 4 km.
BN951923
Lyngså/Voerså 4 personen
1 week 09 t/m 16 jul '16 € 479
Huis "Lyngså/Voerså". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 500 m.
BN951929
Lyngså/Voerså 5 personen
1 week 09 t/m 16 jul '16 € 582
Huis "Lyngså/Voerså". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km. Kinderspeelplaats X m.
1996-2016 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Denemarken

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief