Vakantiehuizen voor de Zomervakantie Zweden

Wilt u met uw kinderen een vakantiehuis voor de zomervakantie in Zweden boeken? Dit land kunt u bezoeken waarneer u een sportieve vakantie, culturele vakantie of gewoon een heerlijk ontspannen strandvakantie wil. Bij een zomervakantie in Zweden denkt u misschien niet direct aan warm weer of een appartement aan zee. Toch kan dit goed, vooral in het zuiden van het land zijn de temperaturen erg aangenaam 's zomers. Ook een bungalow aan het water bij een van de vele meren zal u een heerlijke vakantie bieden. De vakantieparken zitten op verschillende plekken. Een vakantiehuis in de natuur bijvoorbeeld voor een sportieve familievakantie.

Vakantiehuizen voor de zomervakantie in Zweden.

Er zijn altijd verschillende soorten vakantiehuizen. Een vakantiehuis met zwembad is leuk voor een gezinsvakantie met kinderen, een vakantiehuis in de natuur is weer geschikt voor een vakantie met veel sportactiviteiten zoals wandelen of fietsen. Gaat u liever windsurfen of zeilen dan kunt u beter een bungalow aan het water nemen. Wanneer u eigenlijk gewoon toe bent aan een ontspannen vakantie met kinderen kunt u een van de prachtige appartementen aan zee huren en hier van een strandvakantie genieten.

Vakantieparken in Zweden.

Een vakantiehuis voor de zomervakantie heeft u zo gevonden. Zweden heeft een aantal mooie witte zandstranden voor een strandvakantie. Hier is een appartement aan zee een prachtige locatie voor uw gezinsvakantie. U kunt niet alleen genieten van mooi weer aan de kust maar ook het bezoeken van steden in de omgeving is een echte aanrader. Er zijn enorm veel bezienswaardigheden die u gezien moet hebben! Watervallen, heldere meren en grote bossen, ook voor een vakantiehuis in de natuur kunt u terecht in een van de vakantieparken. Deze parken liggen niet alleen in de mooiste omgeving maar hebben ook nog eens een hoop kinderactiviteiten.


BN900933
Lenette 6 personen
1 week 09 t/m 16 jul '16 € 567
Ons huis is een comfortabel huis op 2000 m2 grond in een prachtig gebied in de provincie Örebro, 7 km van het plaatsje Hällefors. Het huis staat in een buurtschap van 11 huizen aan het eind van een weggetje. U heeft veel rust en privacy. De tuin rondom het hui...
BN953143
Skrea Strand 4 personen
1 week 09 t/m 16 jul '16 € 576
Huis "Skrea Strand". 75 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen. Levensmiddelenwinkel 200 m.
BN953144
Strömstad 6 personen
1 week 09 t/m 16 jul '16 € 1021
Huis "Strömstad". 600 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 500 m.
BN953147
Skrea Strand 4 personen
1 week 09 t/m 16 jul '16 € 598
Huis "Skrea Strand". 200 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 100 m.
BN960849
Hunnebostrand 6 personen
1 week 09 t/m 16 jul '16 € 672
Huis "Hunnebostrand". 3 km van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.
1996-2016 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Zweden

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief