Daarom kiest u voor de vakantiehuizen in Graubunden

De omgeving van de vakantiehuizen in Graubunden kunt u omschrijven als het grootste vakantiegebied van Zwitserland. U vindt hier bekende grote plaatsen zoals Davos of St Moritz, daarnaast vindt u hier schilderachtige kleine bergdorpen in een bergachtig landschap. Het plezierige van deze vakantie in Graubunden is dat u kunt kiezen voor rust maar ook voor een meer toeristische bestemming, het is maar net wat u nodig heeft.

Actief genieten in Graubunden

Het bergachtige landschap in Graubunden is prachtig. Als u wat minder sportief bent, kunt u de omgeving van de vakantiehuizen in Graubunden verkennen via de mooie bergpassen zoals San Bernardinopas, Berninapas of de Malojapas die de bergdalen onderling met elkaar verbinden. Vergeet uw camera niet en geniet met volle teugen van het schilderachtige landschap. Dankzij dit landschap kunt u hier tevens genieten van mooie wandelingen, u kunt hier fijn mountainbiken, u vindt diverse golfbanen in de omgeving en ontspannen in een wellnesscentrum is een perfecte afsluiting van de actieve dag in de frisse lucht. Bergklimmen en wintersport zijn twee belangrijke toeristische trekpleisters.

De bergen geven deze vakantie in Graubunden een actief karakter met Valbella als voorbeeld. Het hele jaar door zullen de liefhebbers van natuur maximaal genieten vanaf hun vakantiehuisje in Graubunden. In de zomer kunt u een fitnesscentrum bezoeken, de langste rodelbaan proberen, een golfbaan bezoeken, paardrijden en wandelen is fantastisch hier, de watersport op de Heidsee is een fantastische bonus. In de winter viert de wintersport hoogtij met 155km aan skipiest, kabelbanen, liften, snowboardpark en langlaufloipes.

Maak kennis met de cultuur in Graubunden

Zoals u misschien wel weet, heeft elk vakantiegebied wel een culinaire specialiteit. Zo treft in de omgeving van de vakantiehuizen in Graubunden vaak Grisonvlees aan, zout vlees in dunne plakjes gesneden. Smaken verschillen maar u zou het echt moeten proberen. Bezoek een van de dorpen of steden zoals Chur. Het is een stadje met een historische uitstraling . De naam Davox kent bijna iedereen. Deze stad is een belangrijk centrum van de wintersport en er is een multifunctioneel kuuroord. U kunt hier het Kirchner museum Davos bezoeken met werken van de Duitser Kirchner. Het is een bruisende stad in een mooie omgeving. De bergdorpen ademen nog de eenvoudige sfeer van het leven, u zult nog regelmatig strakbewaarde tradities tegenkomen.

Verwen u zelf met het boeken van vakantieparken in Graubunden

De vakantieparken in Graubunden vormen een prachtig geheel met de omgeving. Beiden zijn gespecialiseerd in actief genieten. De bungalowparken hebben altijd wel een of meerdere voorzieningen voor activiteiten zoals een tennisbaan of sportveld. Ook kunt u informeren naar en inschrijven op culturele en sportieve excursies bij de multifunctionele receptie. Sportieve activiteiten staan behoorlijk centraal tijdens een vakantie in Graubunden, logisch met een dergelijk natuurlijk landschap.

Actief genieten in Graubunden

De bergen zijn een grote bron van inspiratie voor uw actieve vakantie. Buiten het wintersportseizoen kunt u hier fijn golfen, wandelen, mountainbiken, waterport met zeilen en surfen en zwemmen op de meren. Zomer en winter is een bezoek aan het wellnesscentrum altijd weer ontspannend, genezend of gezellig.

De wintersport vakantie in Graubunden biedt vele mogelijkheden. We geven u graag wat voor beelden. In Arosa ligt dit mooie skigebied, vlakbij de Oversee aan de voet van de Weisshorn. De hoogte van het skiegebied ligt tussen 1800 en 2653m. Davos is natuurlijk een heel bekend ski-oord vanwege het internationale karakter en het is favoriet bij het Koninklijk huis van Nederland. Het is een compleet skigebied, niet altijd even goedkoop, houd daar wel rekening mee. Bij Oberengadin vindt u een hoog en breed dal tussen de 1600 en 1800m. U kunt vanaf de vakantieparken in Graubunden buiten het sneeuwseizoen heerlijk wandelen en klimmen evenals zeilen op de bergmeren. St Moritz is een andere bekende naam, duur en populair en zeer goed verzorgd. St Moritz zou de basis gelegd hebben voor de wintersportvakantie in Zwitserland door het introduceren van Engelse gasten in de winter.

Culturele bezienswaardigheden in Graubunden

Vanaf de vakantieparken in Graubunden komt u op verrassende locaties interessante bezienswaardigheden tegen. Zo kunt u in Zernez het museum over het Zwitsers nationaalpark bezoeken. In het zelfde dorp staat ook het Slot Wildenberg. In Vaduz kunt u het Kunst museum Liechtenstein bezoeken met internationale collectie schilderijen of het Postmuseum. Kunstenaars zoals schilders en fotografen vinden in deze omgeving veel inspiratie dankzij het indrukwekkende landschap en de unieke lichtval. Tijdens een bezoek aan Chur kunt u diverse musea bezoeken zoals het Museum van de natuur, Museum van de Schone kunsten of het historische Rhätische museum. U zult zich geen moment vervelen in Graubunden.

Appartementen in Graubunden

Villa's in Graubunden

BN927287
Crap Grisch (Utoring) 2 personen
1 week 12 t/m 19 dec '15 € 458
Flims 21 km van Chur: Mooi residentie "Crap Grisch (Utoring)", omgeven door bomen en weiden. Aan de rand van de plaats, 1.1 km van het centrum van Flims, rustige, zonnige ligging tegen een helling, aan een doodlopende weg, op het zuiden. In het huis: centrale ...
BN927289
Crap Grisch (Utoring) 4 personen
1 week 12 t/m 19 dec '15 € 644
Flims 21 km van Chur: Mooi residentie "Crap Grisch (Utoring)", omgeven door bomen en weiden. Aan de rand van de plaats, 1.1 km van het centrum van Flims, rustige, zonnige ligging tegen een helling, aan een doodlopende weg, op het zuiden. In het huis: centrale ...
BN927420
Peisel 6 personen
1 week 26 nov t/m 03 dec '15 € 532
Segnas 3 km van Disentis: Eengezinswoning "Peisel". Boven Segnas, in de wijk Peisel, rustige, zonnige, verhoogde ligging, te midden van groen. Voor alleengebruik: weide. In het huis: centrale verwarming. 500 m lange smalle toegangsweg tot aan het huis. Eigen g...
BN983126
Alpine Lodge Lenzerheide 2LA 2 personen
Machtige bergtoppenOp een bosrijke helling in de Zwitserse Alpen ligt het exclusieve vakantiepark op 1.450 meter hoogte. De prachtig hooggelegen locatie biedt u vele mogelijkheden voor een actieve zomer in de familievriendelijke omgeving van Lenzerheide. Ontde...
BN983131
Alpine Lodge Lenzerheide 6LA 6 personen
1996-2015 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Zwitserland

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief