Vakantie in Liege

Vakantiehuizen in Luik zijn de kans om op een prettige manier kennis te maken met dit gebied. De vakantiehuisjes hebben alles in huis om het naar uw zin te maken, zowel binnen als buiten, een gemeubileerd terras met barbecue, speelruimte voor de kinderen. U hoeft er dus niet perse op uit te trekken om een vakantiegevoel te krijgen. Vanaf begin 19e eeuw heeft de stad Luik de bijnaam de Vurige Stede. De stad zelf is het bekijken waard, ontdek zelf de mooie plekjes tijdens een prachtige stadswandeling. Een bezoek aan Hergenrath is ook bijzonder, bekend van  de Hammerbrücke, een oude spoorbrug over de Geul en het kasteel Euneburg. Van deze culturele vakantie in België krijgt u geen spijt.

Vakantiehuizen in Luik voor actieve vakantie in België.

Actieve vakanties in België vanuit een vakantiehuis in Luik is heel goed mogelijk, denk hierbij aan Luik, wat deels in de Hoge Venen ligt De wandelpaden zijn onderverdeeld in vrij toegankelijke tot alleen toegankelijk met een gids, afhankelijk van de natuurlijke omgeving en de aanwezige flora en fauna. U kunt hier ook zeer avontuurlijke mountainbiketochten in de natuur maken. En in de winter is dit gebied één grote langlaufloipe, voor de liefhebber van een sportvakantie is deze provincie een belangrijke vakantiebestemming. Het gebied heeft ook twee bezoekerscentra oftewel natuurcentra in Eupen en Robertville. Bezoek Sankt Vith, een hoog gelegen stad in Luik. Het is een gezellig stadje met bezienswaardigheden zoals de Büchelturm en de Sint-Vituskerk. De sfeer in Sankt Vith is ontspannend, u kunt er genieten van een gastvrij onthaal. Deze actieve vakantie in België zal u goed doen.

Vakantiehuizen in Luik voor aantrekkelijke vakanties in België.

In het land van Herve ligt de kruisweg van Moresnet, veertien staties en een kapel ontstaan dankzij de franciscaner monniken. Het is een mooi park en een aantrekkelijk onderdeel van uw culturele vakantie in België. Calestienne is een kilometerslange strook van kalksteenrotsen, ook weer grensoverschrijdend in België. Het is een stuk natuur wat feitelijk eindigt in de provincie Luik, een unieke vakantie in de natuur, hier wordt zichtbaar hoe wonderlijk het ontstaan van de wereld is. In deze omgeving vindt u ook het Labyrinth van Barvaux, zeer de moeite waard. Musée d'Ansembourg is een prachtig herenhuis uit de 18e eeuw, centraal gelegen in Luik, het unieke van dit huis is dat het zeer goed bewaard is en heel goed de rijkdom van weleer illustreert. Deze actieve culturele vakantie zult u niet snel vergeten.

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Belgie

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief