Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Liege

Ontdek de stad tijdens een weekendje weg in Luik tijdens een stadswandeling. De stad Luik heeft als bijnaam de Vurige Stede. U kunt hier zowel moderne als historische bouwstijlen aantreffen, als u rondkijkt in de stad. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Liege

Speciale Vakantiehuizendeals in Liege


Informatie

Ontdek de stad tijdens een weekendje weg in Luik tijdens een stadswandeling. De stad Luik heeft als bijnaam de Vurige Stede. U kunt hier zowel moderne als historische bouwstijlen aantreffen, als u rondkijkt in de stad. Denkt u hierbij aan het Perron-vrijheidsbeeld, Grand Curtius-museum over de geschiedenis van de stad of Montagne de Bueren met 374 treden. Fort Loncin is een begraafplaats voor manschappen met een monument en museum, kenmerkend voor deze stad. Fort Barchon, Lanton en Liers zijn te bezoeken met gids. Eupen is een stad in de omgeving met een boven- en benedenstad aan de Vesder in een typische Belgische sfeer. Sankt Vith is een bijzonder stadje met historie zoals de Bucheltoren, St Vituskerk en Tumulu van Schinkelknopf. Er is voor ieder wat wils.

Geniet actief van dit gezellige vakantie adres in België

Het meer van Burtgenbach is een mooie vakantiebestemming tijdens een weekendje weg in België. Het is een Belgisch stuwmeer bij de rivier de Warche met een dam van 23 meter. Het is een toeristische trekpleister voor de liefhebbers van watersport. U kunt hier zeilen en surfen, kajakken, waterfietsen, zwemmen en sportvissen. Bij Eisenborn ligt het natuurreservaat Schwalmmbachtal. Hier vindt u een compleet netwerk van paden voor een fietstocht of wandeling, die in de winter als langlaufloipes functioneren. De Weserstuwdam op de Vesder vindt u de bij de Hoge Venen. Het is een prachtig natuurgebied en een groot waterreservoir. Rondom het meer kunt u eindeloos wandelen, mountainbiken en fietsen. Het Hertogenwald ligt hier vlakbij. Geniet actief van uw Belgische vakantie.

Geniet van de speciale Belgische cultuur en natuur

Het aanbod van cultuur en natuur tijdens een weekendje weg in Luik is groot en speciaal. Een bijzonder voorbeeld hiervan is het Kamp Eisenborn. Begin 1900 was hier een militairkamp wat tijdens de WO I als interneringskamp werd gebruikt voor de Poolse en Russische gevangenen, bizar en uniek. Het aanbod van natuurgebieden is ook indrukwekkend. Denkt u hierbij aan het Hoge Venen-Eifel natuurpark. Het is bosrijk, een veengebied met houten vlonderpaden waar de liefhebbers van wandeling in de natuur van harte welkom zijn. In de winter mag u hier langlaufen. Er zijn informatiecentra over het gebied. Het land van Herve is een prachtige streek bij Luik. De bossen en de natuurpaden vormen een prachtige vakantiebestemming voor de liefhebbers van natuur en rust.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.