Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Antwerpen

U kunt van een mooie cultuurreis genieten tijdens een weekendje weg in Antwerpen. Drie grote steden vertegenwoordigen deze regio namelijk Antwerpen, Mechelen en Turnhout. Als u de stad Antwerpen ontdekt met een stadswandeling... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Antwerpen


Informatie

U kunt van een mooie cultuurreis genieten tijdens een weekendje weg in Antwerpen. Drie grote steden vertegenwoordigen deze regio namelijk Antwerpen, Mechelen en Turnhout. Als u de stad Antwerpen ontdekt met een stadswandeling, vindt u van alles wat. U zou echt sfeer moeten proeven in de haven, het diamantenmuseum is een andere aanrader. De Defensieve dijk rond Antwerpen is deels gezichtsbepalend voor de stad. Bezoek de stad Deurne en ontdek de Te Couwelaar, een kasteel van voormalige kooplui of Bisschoppen of de Boekenberg. Als u van religieuze kunst houdt, ontdek dan in Antwerpen de oude gravures, kathedraal en oude kerken. Zowel op het platteland als in de steden komt u in aanraking met cultuur en historie, tradities en musea.

Geniet actief van deze omgeving van België

Tijdens een weekendje weg in Antwerpen kunt u kiezen voor de ontdekking van mooie natuurgebieden zoals de Kempen met de Voorkempen, Kempische laagvlakte en Kempens Plateau. U kunt hier nog in alle rust genieten van de natuur tijdens een fietstocht of wandeling. De Kalmthoutse heide is een mooi natuurgebied, zomer en winter een actief paradijs voor een wandeling, fietstocht of langlauftrail in de winter. Iets heel anders maar nog steeds acti ef is de stadswandeling langs de vele musea. De wandeling is een perfecte combinatie van beweging en cultuur. U zult tijd te kort komen als u alles wilt zien en bezoeken van uw wensenlijsje. Een paar mooie provinciale musea zijn het Diamantmuseum, Fotomuseum, Modemuseum of het Zilvermuseum.

Ontdek de bijzondere attracties bij uw vakantiebestemming

De stad Antwerpen heeft veel te bieden tijdens een weekendje weg in Antwerpen. Wist u dat de inwoners van Antwerpen Sinjoren genoemd worden? De stad zelf wordt door de inwoners ’t Stad genoemd en door de omgeving Koekenstad genoemd naar de Antwerpse koffiekoeken.

De jaarlijks terugkerende evenementen zijn indrukwekkend. Denkt u hierbij aan de Kerstmarkt op de Groenmarkt, de Rubensmarkt op 15 augustus vol met folklore of het Sinksenfoor, de jaarlijkse kermis op de Zuiderdokken. Strip Turnhout is eveneens uniek, het is het oudste stripfestival van de Benelux. Hier wordt de Vlaamse Cultuurprijs voor Strips uitgereikt omlijst door een fantastisch spektakel. Tevens wordt de stadstekenaar voor een jaar! voor Turnhout aangewezen. België is een speciaal vakantieland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.