Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Namur

Het weekendje weg in Namen is het schoolvoorbeeld van een afwisselende vakantie. De natuur speelt een belangrijke rol in deze provincie. U vindt hier mooie citadellen op bijzondere locaties als hoge rotsen zoals bij Namen en Dinant. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Namur


Informatie

Het weekendje weg in Namen is het schoolvoorbeeld van een afwisselende vakantie. De natuur speelt een belangrijke rol in deze provincie. U vindt hier mooie citadellen op bijzondere locaties als hoge rotsen zoals bij Namen en Dinant. De tuinarchitectuur bij Annevoie en Freyr is uniek. De grotte bij Han en Rochefort zijn beroemd, schitterend en onvergetelijk; deze mag u niet missen tijdens een weekendje weg in Namur. De religieuze abdijen zijn eveneens bijzondere culturele bezienswaardigheden zoals bij Floreffe en Maredsous, vaak opengesteld voor bezoekers. De natuurlijke omgeving met bossen en riviervalleien is uitermate geschikt voor sportieve buitenactiviteiten. Als u wat anders wilt, kiest u dan voor boerengolf in Heure. Namen is van alle markten thuis.

Ontdek de cultuur tijdens een gezellig weekendje weg

De ontdekkingsreis naar cultuur tijdens een weekendje weg in Namen heeft van alles te bieden. Bezoek een van de bierbrouwerijen zoals in Marienburg, Leffe bij Dinant, Caracole bij Falmigoul of Brasserie du Bocq in Purnode. Dinant is een mooie stad met bijzondere bezienswaardigheden zoals de citadel op de rots en het gezellige centrum. Het ligt tussen de Maas en de hoge rotswanden. De ruines en museum bij Montaigle zijn onderdeel van de Mooiste dorpen van Wallonië. Bezoek het natury Extraordinary musem van Chevotogne. Het is een interactief museum over hoe de mens met de natuur om zou gaan. Treignes noemt zichzelf het museumdorp. Bij musee du Malgre Tout vindt u regionale archeologie en een prehistorisch park met zeven nagebouwde woningen. Dit is slechts een enkel voorbeeld van een mooi museum.

Een actief weekendje weg in de natuur bruist van activiteiten

Tijdens een weekendje weg in Namen kunt u kiezen voor diverse sportieve activiteiten in de buitenlucht dankzij het natuurlijke landschap. Tussen Vresse en Rochefort liggen prachtige grotten, opengesteld voor bezoekers evenals kleine dorpen waar u de sfeer van eenvoud kunt proeven. Deze regio heeft bekendere en onbekendere mooi plekjes. Dit laatste geldt voor Vallee des Sauveurs en Vallee des Faux Vives. De sfeer, de natuur, de wandelmogelijkheden vormen samen een prachtige dagexcursie. Kijk rond in de omgeving en ga kajakken en mountainbiken. Bezoek de meren van Eau d’Heure, dit zijn kunstmatige stuwmeren rond 1970 ontstaan. Ontdek de grotten La Merveilleuse met stalactieten en watervallen of maak een boottocht op de Maas. Bovenstaande illustreert dat de mogelijkheden eindeloos zijn tijdens een weekendje weg in Namur.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/