De lastminutes in Namen zijn allround en betaalbaar

Ontdek vanaf de last minute vakantiehuizen in Namen het mooie land België. Dankzij het natuurlijke landschap vindt u hier van alles wat. Het landschap biedt een mix van grote en kleine valleien. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Namur


Informatie

Ontdek vanaf de last minute vakantiehuizen in Namen het mooie land België. Dankzij het natuurlijke landschap vindt u hier van alles wat. Het landschap biedt een mix van grote en kleine valleien. In de valleien liggen prachtige tuinen zoals van Annevoie, u kunt hier mooie grotten bezoeken zoals bij Rochefort, de abdijen trekken veel bedevaartgangers en dan hebben we het nog niet gehad over de actieve vakantie met diverse activiteiten en mogelijkheden.

Actief genieten

Een last minute in België geeft u de kans te ontspannen in de natuur. Ontdek in alle rust de natuurlijke omgeving of kies voor een spannende mountainbiketoer in de valleien. Een wandeling in de natuur tussen Vrese en Rochefort is onvergetelijk of wat dacht u van een bezoek aan de grotten? Minder bekende plekken waar u fijn kunt fietsen, wandelen of mountainbiken zijn de Vallee des Saveurs en Vallee des Eaux Vives. Niet ver van de lastminute vakantiehuizen kunt u boerengolf spelen in Heure en onderweg komt u door mooie dorpen met oude kerken in een authentieke sfeer. Eau d’Heure is een rivier in het stroomgebied met kunstmatige stuwmeren. Hier vindt u diverse mogelijkheden voor watersport zoals kajakken. Bezoek de tuinen van Annevoie, dit zijn tuinen bij een kasteel uit de 18e eeuw. De tuinarchitectuur heeft diverse Franse invloeden, dat ziet u onder andere terug in de vele fonteinen.

Culturele bezienswaardigheden

De culinaire en plaatselijke gerechten zijn heerijk, het jachtseizoen vormt de culinaire hoogtijdagen. De brouwerijen in Namen zijn trots op hun bier, bezoek deze compleet met rondleiding en proeverijen zoals Leffe in Dinant of Caracole in Falmignoul. Informeer bij uw vakantieadres welke bij u in de buurt te vinden is. De steden Namen en Dinant zijn de twee belangrijke steden in de provincie. Als u Namen bezoekt, komt u altijd in aanraking met de Maas, het is het orientatiepunt en rustpunt voor de bezoekers. Bij de Citadel vindt u mooie wandelroutes en gezellige voorzieningen voor de toeristen. U kunt hier ook inschrijven voor een toer met boot over de Maas. Als u liever zelf actief bent, kunt u kiezen voor de pendelbootjes met de naam –namourettes-. Cultuur in Namen vindt u in soorten en maten. Het Archeologisch museum is in een prachtig historisch gebouw gehuisvest. Een ander bekend museum in de stad is van de lokale kunstenaar uit de 19e eeuw, Felicien Rops. Ontdek de kerkschatten in het museu Doioceasain of bezoek de kathedraal. Proef de sfeer in de stad, er valt van alles te bezoeken. Winkelen in Namen is gezellig en afwisselend. Dinant is een andere mooie stad met een prachtig uitzicht over de omgeving dankzij de relatief hoge ligging. Toeristische toppers in deze stad zijn Citadel op de rots, hier kunt u komen met een kabelbaan of over de weg. Ontdek het wapenmuseum. Het centrum van de stad biedt oud en nieuw. Er staat een nieuw casino maar u kunt hier ook mooie kerken met historische glas-in-lood ramen bezoeken. Wist u dat Adolph Sax, die in Dinant woonde , de saxofoon heeft uitgevonden. Er staat een standbeeld van hem in de stad, een leuke ontdekking tijdens uw lastminute in Namen.

Wat u niet mag missen

Bezoek de abdij van Floreffe uit de 12e eeuw, de barokke kerk is een prachtig stuk geschiedenis. Het bedevaartsoord Malonne is gehuisvest in een voormalige normaalschool, de basisgedachte van deze orde is –eenvoud en nederigheid-. U kunt hier een museum bezoeken. Marche les Dames is een van de vele kleine plaatsjes en een paradijs voor de gevorderden bergklimmers. Vanaf de lastminute vakantiehuizen in Namen kunt u op vele manieren genieten, u vindt hier altijd iets wat u leuk vindt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/