Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Boek een Lastminutes in Antwerpen voor maximaal vakantieplezier

Het boeken van lastminute vakantiehuizen in Anwerpen is leuk. Het voordeel van het boeken van een last minutes in België is dat u vaak net iets minder betaalt dan normaal. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Antwerpen

Speciale Vakantiehuizendeals in Antwerpen


Informatie

Het boeken van lastminute vakantiehuizen in Anwerpen is leuk. Het voordeel van het boeken van een last minutes in België is dat u vaak net iets minder betaalt dan normaal. Daarnaast geeft het latere tijdstip van boeken een plezierig verrassingseffect voor u zelf en uw medereizigers. Op deze manier heeft u geen tijd om na te denken over de voorbereidingen, gewoon inpakken en wegwezen. Dit systeem werkt niet voor iedereen maar toch, het is niet voor niets een populair boekingssysteem met voordelen als snel-eenvoudig-online.

Antwerpen

Door de aanwezigheid van vele musea en kunstgalerijen en de talloze historische huizen was en is een stedentrip in Antwerpen populair. Een wandeling door de stad vanaf uw lastminute vakantiehuis in Antwerpen is plezierig en afwisselend, u komt langs de mooiste plekjes en monumenten. Een dagje of dagdeel winkelen in deze stad is leuk, Antwerpen is de winkelstad van de Benelux. Een goed voorbeeld hier van is de Kerstmarkt in Antwerpen, deze trekt jaarlijks duizenden bezoekers vanwege de sfeer, de unieke kerstversieringen en de culinaire verwennerijen. Hier kunt u uw kerstinkopen doen.

Bezienswaardigheden

Ontdek de vele bezienswaardigheden tijdens een last minute in Antwerpen. In de oude binnenstad ervaart u een stuk historie van de stad. Als u de unieke plekjes hier wilt ontdekken, kiest u dan voor de Ruienwandeling. Mooie bezienswaardigheden bij de binnenstad zijn de Steen, Bourla en de Grote Markt. Liefhebbers van musea kunnen kiezen voor MAS,hier vindt u een prachtige tentoontstelling van het Volkenkundemuseum en het Scheepvaartmuseum. Dit is een van de vele voorbeelden dat museumbezoek niet ! saai is. Nog een andere tip omtrend museumbezoek. De Antwerpen City card stelt u in staat om met korting of gratis diverse musea te bezoeken. Denkt u hierbij aan het Modemuseum of het museum van Vlaamse kunstenaars. Als u het beste van het beste wilt, kijk op internet voor dat u Antwerpen bezoekt en kies globaal wat u wilt zien en bezoeken. Dit bespaart u tijd en u ziet waarschijnlijk precies wat u wilt zien. Een bezoek aan de OLV kathedraal uit de 14e eeuw loont de moeite. De beelden en fresco’s in de kathedraal zijn prachtig, dit geldt ook voor de werken van Paul Rubens.

Actief genieten in en bij de stad

Dankzij de Schelde die langs Antwerpen stroomt , kunt u als toerist een rondvaart maken over de Schelde en langs de Scheldekaaien. Dit is ideaal voor hen die graag wat zien maar niet mobiel genoeg zijn of als u met nog kleine kinderen reist. Ieder kan binnen de eigen mogelijkheden plezier beleven aan de mooie stad Antwerpen. Al deze excursies hoeft u niet te reserveren, een lastminute in Antwerpen is dus geen enkel probleem. Tijdens deze rondvaart ontdekt u ook het Zuiderterras, een terras en strand van Sint Anneke, u kunt hier alleen niet zwemmen. Een avondje stappen met de vrienden of lekker uit eten gaan in de stad is heel eenvoudig, dit kunt u net zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. De bioscoop is up to date. Wandel of fiets door de wijk Belle Epoque, de sfeer is hier duidelijk anders. Dit moet u ervaren, ogenschijnlijk vindt u hier niets bijzonders. Een bezoek aan de Vogeltjesmarkt op zaterdag heet officieel Vreemdelingenmarkt. U komt hier mensen en produkten uit elk ander land tegen van Turkije tot Spanje tot Italie of anders. Als u graag een dergelijke markt bezoekt, heeft u aan een dag niet genoeg. België ligt zo dichtbij Nederland maar velen reizen er alleen doorheen onderweg naar Frankrijk of anders. Ik hoop dat u de volgende keer een dag stopt in deze stad, ontdek een gezellig lastminute vakantiehuis in Antwerpen, het staat om de hoek. Dat wilt u toch niet missen?

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.