Over Bungalow.Net

bg-img

Bungalow.Net, Enjoy Every Moment...

Al vanaf 1996 biedt Bungalow.Net vakantiewoningen in Europa aan via internet. Dit ruime aanbod komt tot stand dankzij ons product management team, die vanuit de kantoren in Zwolle, Uelsen en Targu Mures, altijd voor u op zoek zijn naar de fraaiste vakantiehuizen. Zij spreken de taal en kennen het land en zoeken zodoende de huizen uit op de mooiste plekken van elk land. Bijzonder is dat Bungalow.Net een eigen Audio Visueel team heeft dat heel Europa afreist om van uw vakantiewoning en omgeving mooie opnames te maken, deze foto’s en video’s kunt u op de website bekijken. Tijdens deze bezoeken worden ook de woningen persoonlijk geïnspecteerd. Ons customer service team staat van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur voor u klaar. Het meertalige team staat u graag telefonisch te woord, maar u kunt ook per email of via de website uw vragen achterlaten, die dan zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Onze service wordt dan ook uit alle enquêtes gewaardeerd met een 8,6. Door vele partnerships en uitsluitend per internet te opereren, kan Bungalow.Net u tegen scherpe prijzen de beste woningen aanbieden op de leukste plekjes in Europa!

Zwolle, Nederland

Vanuit een modern kantoorpand aan de rand van Zwolle verzorgen medewerkers de dienstverlening voor Bungalow.Net Trading NV. Op dit kantoor staan zij tijdens de ochtend- en middaguren voor u klaar, om uw vragen te beantwoorden en u een persoonlijk reisadvies te geven. Op dit kantoor wordt gewerkt aan ons Product Management, Sales en Communicatie. Het veelzijdige karakter van het kantoor in Zwolle, de collegiale sfeer en vooral de deskundigheid van de collega's, die vaak al vele jaren binnen de sector en het bedrijf werkzaam zijn, garanderen de hoge kwaliteit van ons product. Alle zaken die betrekking hebben op klantenservice en verzekeringen worden in Zwolle uitgevoerd.

Bungalow.Net BV
KvK: 05086461 BTW-nummer: NL809472831B01

Bungalow.Net Netherlands BV
KvK: 05058782 BTW-nummer: NL818433899B01

Hanzelaan 351 8017 JM Zwolle
Tel: +31 (0)38 333 01 01
Fax: +31 (0)20 811 03 00
Mail: info@bungalow.eu

Willemstad, Curaçao

Het hoofdkantoor van Bungalow.Net Trading NV bevindt zich op het altijd zonnige Curaçao. Hier zijn wij u tijdens de middaguren tot 18.00 uur van dienst. Ons team in Curaçao verzorgt niet alleen de klantenservice voor onze Nederlandstalige klanten, maar ook de Engels en Spaanstalige klanten wordt vanaf Curaçao geholpen. Wilt u een persoonlijk klantenservice? Laat u dan adviseren door onze vriendelijke team in Curaçao!

Bungalow.Net International NV
KvK: 102535

Bungalow.Net Trading NV
KvK: 102534 BTW-nummer: NL818430618B01

Willemstad Scharlooweg 25, The Ritz E-Zone
Fax: +31 (0)20 811 03 00

Uelsen, Duitsland

Vanuit het kantoor in Uelsen wordt het Duitse Product Management aangestuurd in opdracht van Bungalow.Net Trading NV, daarnaast exploiteert Bungalow.Net Deutschland GmbH de Duitse Bungalow.Net Vakantieparken. Het kantoor is gevestigd op een van de Bungalow.Net Vakantieparken, waar wij onze klanten dus ook persoonlijk ontvangen en spreken. Ons team in Uelsen bestaat uit collega's die Duits spreken en ons sales team van Bungalow.Net Trading NV voor de Duitse markt versterken. Daarnaast zijn zij ook werkzaam op één van de Bungalow.Net Vakantieparken. Het contact met onze huurders is hierdoor rechtstreeks en de dienstverlening van een hoger niveau.

Bungalow.Net Deutschland GmbH
49843 Uelsen Fasanenweg 1
Handelsregister: HRB 203957
Steuernummer: DE269798323)
Tel: +49 (0)30 896 77 99 19
Fax: +49 (0)3221 122 68 07 36

Târgu Mureş, Roemenie

Vanuit het kantoor in Roemenië wordt het grootste deel van de IT (BNIS) en marketing (BNMS) werkzaamheden voor Bungalow.Net Trading NV verzorgd. Ook is er een groot call center actief voor de sales afdeling van Bungalow.Net Trading NV, waarbij wij in diverse Europese talen onze klanten van dienst kunnen zijn. Het hoge opleidingsniveau en talenkennis van de Hongaren en Roemenen hebben ons doen besluiten om op termijn ruim 100 man personeel onder te brengen op deze locatie. Het kantoor in Roemenië is dag en nacht geopend en is een van onze modernste kantoren.

SC. Bungalow.Net Internet Services S.R.L.
Nr.ORC/ an: J26/156/10.02.2009/ BTW-nummer: 25097139 Atr.Fiscalal: RO

SC. Bungalow.Net Marketing Services S.R.L.
Nr.ORC/ an: J26/326/16.03.2009/ BTW-nummer: 25293313 Atr.Fiscalal: RO

SC. Bungalow.Net S.R.L.
Nr.ORC/ an: J26/2148/2008/ BTW-nummer: 24907806 Atr.Fiscalal: RO

540494 Targu Mures str. Predeal nr. 76
Tel: +40 318 107 917
Fax: +40 365 730 777

Onze garantie!

 • Snelle service in uw taal;
 • Alle Bungalow.Net vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd;
 • Een uitgebreide presentatie met veel foto's en heldere beschrijvingen;
 • Wij zijn 5 dagen per week van 8.30 tot 18.00 uur geopend;
 • Geef ons uw mening door de enquête in te vullen;
 • U kunt voor het maken van een boeking de mening van andere huurders lezen;
 • Bungalow.Net werkt nauw samen met andere touroperators;
 • Bungalow.Net is aangesloten bij de Thuiswinkel.org en EMOTA;
 • Onze service wordt gewaardeerd met een 8,2;
 • Alle accommodaties met de laagste prijs garantie worden gekenmerkt door dit logo.

Werken bij Bungalow.Net

Wie zijn wij


BungalowNet Group bestaat meer dan 20 jaar en heeft meer dan 30.000 vakantiewoningen binnen Europa in de verhuur. BungalowNet Group bestaat uit de labels Bungalow.Net en ResortNet. Vanuit ResortNet brengen wij individuele vakantieparken naar buiten in binnen- en buitenland. Alle ICT en online marketing activiteiten hebben we in eigen beheer. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Roemenië. Vanuit Zwolle bedienen wij de commercieel markt voor zowel Bungalow.Net als ResortNet. En hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker Duits - Nederlands die samen met het huidige team onze toekomstige ambities gaat ondersteunen.

Wie zoeken wij?


Wij zoeken een gastvrije, servicegerichte collega die ons Customer Service Team komt versterken. Ben jij diegene die onze gasten/eigenaren/partners met raad en daad bij staat en antwoord geeft op al hun vragen? Diegene die eventuele problemen snel en effectief signaleert en oplost? Spreek jij je talen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zien de “Customer Service Medewerker” als het belangrijkste contact van onze gasten/eigenaren/partners. Wij zoeken dus een collega die zich realiseert dat elk contactmoment een kans is om loyaliteit te creëren. De functie is voor 32-40 uur.

Taken en verantwoordelijkheden


 • Je handelt diverse, inkomende/uitgaande telefoongesprekken en e-mails af, waarbij je de communicatieprocedure, protocollen en voorwaarden volgt
 • Je luistert goed naar de wensen en speelt hierop in
 • Je wekt vertrouwen bij de gast/eigenaar/partner door een open en interactieve communicatie
 • Je voorziet de gast van duidelijke, correcte en volledige informatie
 • Je behaalt samen met het team de gestelde doelen
 • Je handelt klachten af door een passende oplossing te bieden binnen de gestelde termijn en je volgt de klacht op om zeker te zijn dat deze naar tevredenheid opgelost is
 • Je houdt notities bij van elk contact, je handelt dossiers af en houdt documentatie bij
 • Je gaat altijd dat extra beetje verder voor de optimale vakantiebeleving

Kwalificaties en vaardigheden


 • Je bent communicatief sterk en het visitekaartje van het bedrijf
 • Je kan multitasken, prioriteiten stellen en je tijd effectief indele
 • MBO/MBO+ denk- en werkniveau
 • Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
 • Kennis van andere vreemde talen (Spaans, Frans, Italiaans) is een pre
 • Ervaring in een soortgelijke functie in de toeristische branche

Arbeidsvoorwaarden


Ambitieuze en doorgroeiende organisatie Inspirerende en informele werkomgeving Een zelfstandige functie en ruimte om door te groeien Marktconform salaris, reiskostenvergoeding Soort dienstverband: Voltijd