De vakantiehuizen in de natuur staan klaar voor u

Liefhebbers van de natuur kunnen alle kanten op in Europa met het boeken van een vakantiehuis in de natuur. Zo kunt u kiezen voor prachtige natuurreizen in de Europese natuur. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizen deals van Bungalow.Net


Informatie

Liefhebbers van de natuur kunnen alle kanten op in Europa met het boeken van een vakantiehuis in de natuur. Zo kunt u kiezen voor prachtige natuurreizen in de Europese natuur. Als u bedenkt wat u kunt verwachten van deze reizen is het antwoord eenvoudig; alles. Elk land ontwikkeld steeds meer beschermde natuurgebieden zoals nationaalparken. Als u oog voor natuurschoon heeft, kunt u in elk Europees land wel een of meer prachtige gebieden en natuurverschijnselen ontdekken waar u met al uw zintuigen van kunt genieten. Denkt u hierbij aan de Noorse fjorden, de groene kust van Turkije, de unieke landschappen met kliffen en inhammen bij Tenerife of Gran Canaria, de Waddeneilanden zoals Vlieland in Nederland, de bergen van Oostenrijk, u begrijpt dat deze lijst eindeloos lang is. Rondsnuffelend op internet komt u vaak de combinatie van cultuur en natuur tegen, logisch omdat het een vaak het gevolg is van de ander.

Cultuur en natuur

Een bezoek aan Italie vanaf de vakantiehuizen in de natuur is hier een prachtig voorbeeld van. Sicilië en de Eolische eilanden bieden een cultuur met barokstadjes als Noto of de Griekse tempel bij Segesta. Dankzij het klimaat vormt dit landschap een perfecte omgeving voor wijncultuur. Dit resulteert weer in prachtige wijngaarden die de omgeving een eigen sfeer geven en een rijke cultuur. De rotskust van Lo Zingaro is in deze een prachtige natuurlijke bonus..

Frankrijk met de vallei van de Loire biedt een unieke mix van cultuur en natuur. Wat kunt u hier verwachten? U vindt hier rust, golvende wijngaarden, historische stadjes, unieke kastelen; samen vormen deze een prachtige vakantiebestemming voor fijne wandelingen en fietstochten in de natuur. Als u minder mobiel bent of rijst met kinderen, kunt u in deze omgeving ook mooie routes met de auto volgen, onderweg komt u genoeg picknickplekken tegen waar jong en oud van de omgeving van vakantiehuizen in de natuur kan genieten.

Als u kiest voor Zuid Noorwegen vanaf de vakantiehuizen in de natuur, ontdekt u al snel de indrukwekkende gletsjers, unieke fjorden, de spetterende watervallen en uitgestrekte fjells. Wandelen boven de bomengrens van Rondane is een fantastische ervaring voor liefhebbers van de natuur en wandelaars. U kunt het ook van het water bekijken, met een boottocht over de bijzondere Sognefjord. De cultuur hangt nauw samen met de natuurlijke omgeving, dit ziet u terug in de bouwstijl en in de gastronomie van het land.
Oostenrijk en Zwitserland zijn de hofleverancier van indrukwekkende bergen zoals de Alpen. Vanaf de vakantiehuizen in de natuur kunt u zomer en winter in deze prachtige natuurlijke omgeving sportief genieten of lekker uitrusten, net zoals u wilt. Als er sneeuw ligt is de wintersport heer en meester, buiten het sneeuwseizoen kunt u genieten van de prachtige uitzichten, wandelen, fietsen, mountainbiken, abseilen, kajakken op de bergbeken of misschien wel parapenten. De natuur is de beste en de meest gastvrije gastheer van uw vakantie in Europa, reden te meer om hier met zorg mee om te gaan.

Sapiniere, een week in het groene hart van Europa!

Ik moet zeggen dat wanneer ik aan Luxemburg dacht ik niet heel veel wist over deze bestemming en er ook niet echt een bepaald gevoel er bij kreeg. Lees meer

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/