Ontdek nu de voordelige vakantiehuizen in de natuur in Duitsland

Natuurliefhebbers kiezen voor de gezellige vakantiehuizen in de natuur in Duitsland. Het afwisselende natuurlijke landschap biedt veel afwisseling met een kustlijn aan de Noordzee, bergen, heidevelden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Duitsland


Informatie

Natuurliefhebbers kiezen voor de gezellige vakantiehuizenin de natuur in Duitsland. Het afwisselende natuurlijke landschap biedt veel afwisseling met een kustlijn aan de Noordzee, bergen, heidevelden. In de winter kunt u dankzij de natuur kiezen voor een wintersportvakantie in Duitsland, buiten het sneeuwseizoen heeft u de keus uit zeer gevarieerde wandel- en fietsvakanties. De Duitse ‘gemutlichkeit’ komt u overal tegen, ook in een bergdorp of in een modernere badplaats. De actieve vakantie in Duitsland leent zich uitstekend voor een sportieve romantische vakantie, de Nederlandse vakantieganger hoeft hier niet ver voor te rijden. We laten u graag kennis maken met wat mooie locaties voor uw vakantiehuis in de natuur in Duitsland.

Natuurgebieden in Duitsland

Als u van ongerepte natuur houdt, is het Teutoburgerwald een aanrader vanaf de vakantiehuizen in de natuur in Duitsland. U vindt hier ook het natuurpark Solling Vogler, u kunt hier eindeloos wandelen en fietsen met redelijk goed aangegeven paden en routes. De rust en de natuur zijn een weldaad als u een drukke periode achter de rug heeft. Een ander minder bekend gebied is Allgau bij Beieren. Dit is een gebied met kuuroorden, natuurlijke moerasbaden, drinkwaterbronnen. Hier kunt u naast de fijne buitenactiviteiten van fietsen, wandelen en mountainbiken in de frisse lucht profiteren van de aanwezigheid van kuuroorden en spa’s. U vindt in dit gebied het levende bewijs van het feit dat ontspanning en natuur onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn. Het Beierse Woud is een andere natuurlijke schat van Duitsland, hier werd de zuiverste lucht van Duitsland gemeten. U vindt hier tevens het grootste bosgebied van Midden Europa. Wandelen en fietsen in dit gebied is een fantastische ervaring, stelt u zich voor dat u hier kiest voor een vakantiehuis in de natuur in Duitsland, dat wil toch iedereen? Het gebied van de Eifel Moezel is een bebost gebied met in de omgeving talloze wijngaarden en wijnboerderijen. De Rijn en omgeving trekken duizenden mensen aan, een geliefde manier om van de natuurlijke omgeving te genieten is het maken van een boottocht op de Rijn, vanaf de boot kunt u op een bijzondere manier genieten van de oevers en heuvels begroeid met wijngaarden en bossen.
Voor al deze locaties van vakantiehuizen in de natuur geldt hetzelfde, u kunt hier maximaal genieten van de natuur, wandelen en fietsen en uw welverdiende rust misschien wel met een boek op uw eigen terras of bij de open haard in uw gezellige accomodatie. De Duitse braadworst en het vers gebrouwde bier is niet de enige culinaire specialiteit, u kunt in Duitsland net zo luxe of eenvoudig uit eten als u zelf wilt. Bedenk wat u wilt zien en doen en kies dan een mooie vakantiebestemming in de natuur in Duitsland, hier krijgt u geen spijt van.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/