Last minute in Luxemburg dichtbij en toch er tussenuit

Een actieve last minute vakantie in Luxemburg ligt om de hoek. Fietsliefhebbers opgelet want Luxemburg heeft ruim 900km aan fietsroutes die uitstekend bewegwijzerd zijn. Ze voeren u langs oude spoorwegtrajecten, door de natuur... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Luxemburg


Informatie

Een actieve last minute vakantie in Luxemburg ligt om de hoek. Fietsliefhebbers opgelet want Luxemburg heeft ruim 900km aan fietsroutes die uitstekend bewegwijzerd zijn. Ze voeren u langs oude spoorwegtrajecten, door de natuur en de Luxemburgse Ardennen. Mountainbiken in de Luxemburgse Ardennen is een meer avontuurlijke manier van fietsen, de routes zijn wat uitdagender en lopen dwars door het natuurlijke landschap. Wandelen, fietsen en motorrijden in het Müllerthal is een andere optie, als u sportief wilt genieten rondom de vakantiehuizen in Luxemburg. Een bezoek aan de Schiessentumpel waterval mag niet ontbreken, de wandeling er naar toe is plezierig. U kunt tijdens een last minute vakantie in Luxemburg ook lekker ontspannen door de warmwaterbronnen te bezoeken. Deze komen vaak in combinatie met een wellnesscentrum compleet met sauna, jacuzzi en andere voorzieningen.

Cultuur opsnuiven

Rond de last minute vakantiehuizen in Luxemburg vindt u naast de groene natuur ook veel culturele bezienswaardigheden, in de vorm van musea, kastelen en historische gebouwen. Zo is er een bekende ontdekkingstoer door Luxemburg langs Clervaux, Wiltz, Elletbruck, Vianden, Diekirch, Saeul, Merch en Echternach. Een gedeelte van deze route loopt door de Luxemburgse Ardennen. In Echternach vindt u een bijna autovrij centrum, een mooi historisch centrum met talloze terrasjes en eetgelegenheden. Op het meer van Echternach kunt u op en rond het water recreëren en in de omliggende heuvels kunt u fijn wandelen en fietsen. Vianden ligt inderdaad in de Luxemburgse Ardennen, gelegen in het dal van de rivier Our, het kasteel is leuk om te bezoeken evenals het plaatsje zelf. Ideeën genoeg voor een last minute in Luxemburg toch?

De stad Luxemburg

Ontdek de stad Luxemburg tijdens een last minute vakantie in Luxemburg. U kunt er een fantastische stadswandeling maken langs talloze culturele bezienswaardigheden. Bezoek de kazematten, een ondergronds netwerk van 23km met 24 forten en 16 belangrijke versterkingen, ooit gebouwd als verdedigingswerk van de stad. Het is deels opengesteld voor bezoekers. Andere aanraders zijn het Groothertogelijkpaleis en musea zoals het Mudam museum of het Museum voor nationale geschiedenis en kunst. Een enkele dag in de stad Luxemburg is niet genoeg als u alles wilt zien en bezoeken. Zorg dat u één van de last minute vakantiehuisjes in Luxemburg boekt voor een echte stedentrip.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.