Een vakantie aan het water in Duitsland is fantastisch

Een vakantie aan het water in Duitsland is verrassend en plezierig. Een strandvakantie aan de Duitse kust is minder bekend dan de Spaanse of Franse kust. Voor Nederlanders die niet graag ver reizen is het een ideaal vakantieland. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Duitsland


Informatie

Een vakantie aan het water in Duitsland is verrassend en plezierig. Een strandvakantie aan de Duitse kust is minder bekend dan de Spaanse of Franse kust. Voor Nederlanders die niet graag ver reizen is het een ideaal vakantieland. De vakantiehuizen aan het water in Duitsland vormen complete vakantieadressen. We laten u graag kennis maken met mooie bestemmingen aan de Duitse waterkant.

Noord Friese eilanden

De eilanden Sylt, Fohr en Amrum behoren tot de Noord Friese eilanden van Duitsland. Sylt is het grootste Waddeneiland. Het is een populaire vakantiebestemming voor toeristen. De inwoners spreken Fries. Rügen is het grootste eiland van Duitsland, het ligt in de Oostzee. Een paar bekendere plaatsen op het eiland zijn Putbus, Garz, Binz en Sassnitz. Putbus was de eerste badplaats in 1816. U vindt op het eiland mooie vakantiehuisjes aan het water in Duitsland, prachtige natuur, mooie stranden en indrukwekkende krijtrotsen. Sinds 1936 loopt er en brug vanaf Stralsund naar het eiland. Usedom ligt voor de kust van Pommmeren, met als grootste plaats Swinemunde. De stranden zijn schoon, de mogelijkheden voor watersport zijn goed verzorgd.

De Duitse meren in al hun glorie

De omgeving van de vele meren zijn mooie locaties voor de vakantiehuizen aan het water in Duitsland. Vergis u niet, de Nederlandse vertaling voor see is meer, dit kan verwarrend zijn voor de Nederlanders. Het Mecklenburgs Merengebied biedt prachtige meren zoals de Plauer See of de Schwerinersee. Het grootse meer in Duitsland is de Bodensee. Hier vindt u een breed aanbod van watersportactiviteiten zoals zeilen en surfen, zwemmen en varen met op de achtergrond de schitterende Alpen. De vakantiehuizen aan het water in Duitsland en vooral hier bezorgen u heel veel waterpret. Bezoek hier ook het eiland Mainau, met de bijzondere flora, gelukkig beschermd door UNESCO als natuurlijk werelderfgoed.

Chiemsee en andere meren

De Chiemsee is het grootse meer van Hoog Beieren, de historische sprookjeskoning Ludwig II vond deze locatie en bouwde er een slot op het eiland van de Herrenchiemsee, het ontdekken waard tijdens een vakantie aan het water in Duitsland. Het natuurlijke landschap om de Tegernsee is een paradijs voor fotografen en rustzoekers. Ontdek hier ook de zwavelbronnen, deze vormen een rijke bron voor de wellnesscentra in deze regio. Het Starnberger 5 meren land, niet ver van München, is een populaire bestemming voor surfers, duikers, waterski liefhebbers dankzij de bijzondere natuur en goed verzorgde voorzieningen. Andere mooie voorbeelden zijn het stuwmeer Edersee in het Sauerland, ooit gebouwd als bescherming tegen hoogwater maar het is nu een geweldig watersportgebied, inclusief vissen en zwemmen. Het natuurgebied in Franken met het stuwmeer Badelneysee is een prachtige omgeving voor wandelaars, fietsers en skaters. Verwen uzelf met de vakantiehuizen aan het water in Duitsland voor een onvergetelijke vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.