Proef de sfeer aan het water bij de Eifel en de Moezel

De vakantiehuizen aan het water bij de Eifel en de Moezel staan op de mooiste plekjes in Duitsland. De Eifel biedt een mooi landschap met gezellige dorpjes, mooie burchten en kastelen, unieke kloosters, rotsen en meren... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Eifel Moezel


Informatie

De vakantiehuizen aan het water bij de Eifel en de Moezel staan op de mooiste plekjes in Duitsland. De Eifel biedt een mooi landschap met gezellige dorpjes, mooie burchten en kastelen, unieke kloosters, rotsen en meren, watervallen en talloze mineraalbronnen. U zult hier diverse voormalige vulkaantrechters aan treffen omgevormd tot meren zoals het Laachermeer, hier zult u diverse mogelijkheden voor watersportactiviteiten aantreffen. Het Eifeler meerplateau-Eiferler Seenplatte is het grootste stuwmeren systeem van Europa. Het veelomvattende bochtige wegenstelsel vormt voor de fietser, mountainbiker, motorrijder en autobestuurdere talloze mooie routes in de omgeving.

De Moezel

Het Moezeldal ligt tussen Koblenz en Trier is niet alleen met een mooie waterlandschap maar ook met romantiek omringd door wijngaarden op de hellingen. De Moezel is 545 km lang en daarmee de langste zijrivier van de Rijn. Een van de charmes is de fruitige Moezelwijnen samen met de mooie wijngaarden die het landschap heel bijzonder maken vanaf de vakantiehuizen aan het water bij de Eifel en de Moezel. Het Bremmer Calmont is een van de steilste wijnbergcomplexen in Europa. De Moezel slingert door de bergen vanaf de Zuid Vogezen tot aan Koblenz. Vanaf het water zult u overal in het landschap talloze burchten aantreffen. De Saar en de Ruwer zijn nog twee kleinere rivieren, onlosmakelijk verbonden met de Moezel. Het Saarland is een uitgestrekt wijngebied. Als u vaart door de Saarbocht , 7km lang,geniet van een prachtig landschap met historische gebouwen, kastelen en kerken.
De omgeving van Eifel en Moezel

In de omgeving van de vakantiehuizen aan het water bij de Eifel en Moezel kunt u het mooie historische stadje Monschau bezoeken, het ligt in Noordrijn Westfalen. Rondkijken in het stadje zal u veel plezier geven met de vakwerkhuisjes en de gezellige smalle straten, de kerstmarkt is een sfeervol spektakel in een sneeuwrijk landschap. Bezoek de stad Aken als excursie vanaf de vakantiehuizen in de Eifel of ga lekker een dagje winkelen in Keulen, als u daar van houdt. Trier is een stad met mooie historische gebouwen, deels aan het water liggend en u kunt er gezellig winkelen zowel mode als originele en mooie souveniers. Blankenheim is een gezellig historisch plaatsje, dit mag u eigenlijk niet missen. Qua activiteiten hoeft u zich ook niet te vervelen, ga lekker zeilen op het Roermeer. Ontdek de Vulkaaneifel met de kratermeren. Wandelen, fietsen en mountainbiken langs het water en door de natuur is heerlijk in de Eifel. De Moezel heeft zijn eigen charmes met natuurlijk de wijncultuur, fietsen in de omgeving, bezoek het gebied de Kylldal met kuuroord-wandelpaden-golfbanen- wildpark. Zowel de Moezel als de Eifel zijn prachtige gebieden waar u op en bij het water met volle teugen zult genieten van uw vakantieverblijf.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.