Vakantieplezier bij de vakantiehuizen aan het water

Bij de vakantiehuizen aan het water kunt u op vele manier genieten. De omgeving van de accommodaties kan onderling verschillen zoals bij een prachtig meer, aan de Noordzeekust, op een exotisch eiland of midden in de natuur. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizen deals van Bungalow.Net


Informatie

Bij de vakantiehuizen aan het water kunt u op vele manier genieten. De omgeving van de accommodaties kan onderling verschillen zoals bij een prachtig meer, aan de Noordzeekust, op een exotisch eiland of midden in de natuur. U kunt het hele jaar door kiezen voor een vakantiehuis aan het water maar realiseert u zich wel dat de activiteiten afhankelijk van het seizoen kunnen veranderen. Een strandvakantiein juli of augustus biedt alle mogelijkheden voor zwemmen, zonnenbaden en andere strandactiviteiten. De zelfde verfrissende duik in de Noordzee eind november wordt wel erg fris. Voor watersportactiviteiten geldt eigenlijk het zelfde, ook afhankelijk van de beschermende kleding die u draagt. Uitwaaien aan zee, wandelen en fietsen langs de rivier is altijd heerlijk en mogelijk, zolang er maar geen sneeuw ligt.

Vakantiehuizen op de mooiste plekjes

De omgeving van de vakantiehuizen aan het water geeft aan wat u van uw vakantie verwacht. Vele mensen ervaren water als rustgevend, het beweegt altijd en het maakt vaak geluid. Als u kiest voor de Friese Meren, dan houdt u bijna zeker van watersport en varen , zeilen of surfen. Met de keus voor de zee wilt u verder kijken, op het strand zitten en luisteren naar de geluiden van de zee en genieten van de kleuren van de zee. De Franse, Italiaanse en Spaanse kust of de Griekse eilanden zijn mooie vakantiebestemmingen als u op zoek bent naar een exotische vakantie. In de zomer kan het hier heel warm zijn dus net een maand voor of na het hoogseizoen kan dan net de oplossing zijn. Deze kusten zijn kilometers lang en bieden luxe badplaatsen maar ook eenvoudige voormalige vissersdorpen waar u nu in alle rust kunt overnachten en genieten van het strand en de watersport. Dan zou u ook nog kunnen kiezen voor de diverse Italiaanse meren zoals het Gardameer. Watersport is hier heer en meester en buiten het hoofdseizoen komen vele toeristen hier voor hun rust onder plezierige weersomstandigheden zoals nog steeds lekker warm en ideale omstandigheden voor wandelen en fietsen.

Vakantiehuizen in de natuur

Ontdek de gezellige vakantiehuizen aan het water in de natuurgebieden zoals in het Waddengebied. Als u kiest voor een eiland als Terschelling, Vlieland of Schiermonnikoog, mag u als bezoeker heel dicht bij de natuur genieten aan het water, in dit geval op de Nederlandse Waddeneilanden. Fietsen en wandelen geeft rust en de tijd lijkt toch minder snel te gaan hier. Elk land heeft steeds meer nationaalparken en beschermde natuurgebieden vaak met unieke natuurverschijnselen zoals de Noorse fjorden, de bergmeren van Oostenrijk en Zwitserland met als enige buurman de indrukwekkende bergen. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor activiteiten in de buitenlucht met aandacht voor behoud van de natuurlijke omstandigheden. Een vakantie aan het water? Het kan op duizenden manieren, kijk op de overzichtelijke website.

Essentiële tips voor een vakantie met het gezin met een zwembad

Het zoeken naar een geschikt vakantiehuis is altijd even een uitdaging. Bij veel mensen (zeker met kinderen) staat met stip bovenaan: een zwembad. Lees meer

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/