Vakantiehuizen aan het water in Frankrijk, 100% genieten

Frankrijk is een fantastisch vakantieland, met stranden en op het water met talloze watersportactiviteiten. Iedereen kent de uitdrukking ‘leven als een god in Frankrijk', bij ons kunt u vakantie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Frankrijk


Informatie

Frankrijk is een fantastisch vakantieland, met stranden en op het water met talloze watersportactiviteiten. Iedereen kent de uitdrukking ‘leven als een god in Frankrijk', bij ons kunt u vakantie vieren als een god in Frankrijk, met de vakantiehuizen aan het water in Frankrijk. Beleef de Franse keuken in een luxe, gezellig, eenvoudig of romantisch jasje. U kunt natuurlijk ook genieten van een lokale wijn, croissantjes en een van de typische kaassoorten van dit land, dankzij het mooie weer vaak op uw eigen terras. De kilometers lange kust wordt omringd door het Kanaal, Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. De stranden zijn schoon, het aanbod van watersportmogelijkheden is groot. Denkt u hier bij aan duiken, snorkelen, zeilen, surfen. Relaxen aan het strand tijdens vakantie aan het water in Frankrijk is heerlijk als u gewoon rust wilt. Zonnebaden of een strandwandeling doen uw laatste restje stress verdwijnen.

Ontdek de Franse Kust

U vindt aan de Middellandse Zee de mooiste vakantiehuizen aan het water in Frankrijk. In dit deel van de kust vindt u mooie en aantrekkelijke badplaatsen zoals Cassis bij Marseille, St. Tropez, Sainte Maxime. Deze namen geven een luxe indruk maar u vindt aan deze zelfde kust talloze rustige baaien en rustige familiestranden. Bij uw vakantieadres vindt u vaak de beste en actuele informatie hierover.

De Atlantische Oceaan

De stranden van de Atlantische Oceaan hebben grote naamsbekendheid bij de watersportliefhebbers. Biarritz is een heel bekend voorbeeld hiervan, zijnde het bekendste surfcentrum van Frankrijk en misschien wel van Europa. Cap Ferret daarentegen is het toonbeeld van dorpse rust , het is een badplaats maar rustig, met houten huisjes en verse vis, gevangen door plaatselijke vissers. Hier vindt u nog rust, romantiek in de natuur en knusse gezelligheid.

Bretagne

Bretagne biedt witte zandstranden en rotsachtige baaien, indrukkwekkende kliffen en prachtige uitzichten over de eilanden zoals Quiberon, La Baule, Belle Ile. Hier kunt u naast de ‘normale watersportactiviteiten’ als duiken, zwemmen, varen, surfen en zeilen kiezen voor prachtige bootexcursies naar de nabij gelegen eilanden, in combinatie met een visvakantie of een middagje zonnen op een eiland. Een vakantie aan het water in Frankrijk heeft veel te bieden. Zo kunt u kiezen voor een budgetvriendelijke locatie waar u uw eigen maaltijd verzorgd, maar ook voor een luxe vakantie accommodatie met alles erop en eraan. Daarom kiest u voor de vakantiehuizen aan het water in Frankrijk.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/