Vakantiehuizen aan het strand Frankrijk

De strandvakantie in Frankrijk heeft vele gezichten. U kunt de Franse kust in vier kustregio’s verdelen. Normandië is een romantisch en historische region met mooie kunststadjes als Honfleur. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Frankrijk


Informatie

De strandvakantie in Frankrijk heeft vele gezichten. U kunt de Franse kust in vier kustregio’s verdelen. Normandië is een romantisch en historische region met mooie kunststadjes als Honfleur. De zee, haven en restaurantjes maken uw vakantie aan het strand compleet. Bretagne biedt grillage kustlijnen met Bretonse badplaatsjes als Perros Guirec, fijne zandstranden en een mooi uitzicht over de Sept Iles-zeven eilanden. Poitou Charentes met de schilderachtige haventjes, vissersdorpjes, Ile de Re en prachtige stranden bieden een heel eigen sfeer. Aquitaine met Biarritz en Saint Jean de Luz is een meer mondaine regio met, schone stranden en watersport. Bij Biarritz kunt u perfect surfen. De vakantie aan het Franse strand is een geweldig avontuur voor jong en oud. 

Kies voor een bruisende strandvakantie aan de Franse kust

De strandvakantie in Frankrijk is een afwisselende vakantie dankzij de vele stranden en watersportmogelijkheden. De een heeft behoefte aan luxe tijdens de vakantie aan de kust, de anders is gewoon op zoek naar een rustig plekje aan de zee. Het kan allemaal tijdens een vakantie aan het strand in Frankrijk. De Cote d’Azur is een kustgebied met wat luxere uitstraling zoals op de boulevards van Cannes en Nice. De watersportrecreatie is rijk vertegenwoordigd met waterski, motorboten, zeilen, surfen en luxe jachthavens. U vindt hier kilometerslange zandstranden, zelfs bij Cannes hoewel dit een kunstmatig zandstrand is. Daarnaast vindt u langs de kust talloze baaien met intieme, rustige strandjes, ideaal voor een gezin met kinderen of een romantisch avondje aan het strand.  

De vakantie aan het Franse strand is een spetterend avontuur

Aan de Atlantische kust vindt u prachtige stranden met talloze mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals zeilen en surfen, zwemmen en genieten van de zee. De kust is kindvriendelijk. Als u wilt, kunt u kiezen voor een fietstocht bijvoorbeeld naar het eiland Ile de Re. De lange zandstranden aan de oostkust zijn populair bij de liefhebbers van zeilen en surfen. Bezoek een van de mooie havens langs de kust, groot of klein, zoals Saint Martin of La Flotte. Aan de westkust vindt u bij Oleron mooie zandstranden met royale bossen op de achtergrond. Strandzeilen en surfen is onderdeel van deze gezellige watersportrecreatie. De Franse kust is van alle markten thuis. Er is ruimte voor romantiek, gezinnen en vriendengroepen met een strandvakantie in Frankrijk.

Top 10 stranden in Frankrijk die ideaal zijn om met uw familie te bezoeken deze zomer

Als je denkt aan Frankrijk, dan denk je wellicht aan de tijd die je er in jouw kinderjaren hebt doorgebracht. Jarenlang was Frankrijk (niet voor niets) de nummer 1 vakantiebestemming voor Nederlanders en Belgen. Lees meer

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.