Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ontdek de fantastische vakantiehuizen aan het strand in Languedoc Roussillon

U kunt maximaal genieten van zon, zee en zand bij de vakantiehuizen aan het strand in Languedoc Roussillon. De accommodaties zijn ruim en comfortabel, de locaties aan het strand zijn stuk voor stuk uniek. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Languedoc Roussillon


Informatie

U kunt maximaal genieten van zon, zee en zand bij de vakantiehuizen aan het strand in Languedoc Roussillon. De accommodaties zijn ruim en comfortabel, de locaties aan het strand zijn stuk voor stuk uniek. De kustlijn bij Languedoc Roussillon is heel afwisselend. De stranden van Languedoc Roussillong lijken allemaal lang en recht te zijn maar niets is minder waar. Bij de Pyreneeen aan zee, de stranden bij Cote de Vermeille met de rotsige inhammen zult u kleine intieme strandjes ontdekken. Voor sommige strandjes moet u wel wat klimmen, houd daar rekening mee. Het aanbod van stranden en badplaatsen is groot dus ontdek zelf wat u wilt.

Badplaatsen en stranden in Languedoc Roussillon

De kustlijn langs de Middellandse Zee huisvest fijne badplaatsen als Valras Plage en Cap d’Agde alias de watersporthoofdstad van de Middellandse Zee. Ontdek de schilderachtige vissersdorpen als Sete en Palavas. Mooie badplaatsen als Canet Plage en Argeles zijn grote toeristische trekpleisters. Diverse stranden zijn kiezelstranden. Espiquette zou het langste strand van Europa zijn. Het is een uniek strand, lang en wild met prachtige zandduinen op de achtergrond. Bij Cap d’Agde is een naaktstrand, zeer goed verzorgd. Andere goed verzorgde stranden zijn Franqui en Leucate. Bij la Franqui vindt u een dubbelzijdig strand met de zee aan de ene kant en het binnenmeer Etang aan de andere kant. Bij Leucate zult u twee stranden aantreffen, met deels zandstrand en deels rotsen. Bij Argeles ligt waarschijnlijk het beroemdste strand op het noordelijk puntje van de Languedoc kust. De pijnbomen ontbreken zelfs niet op deze exotische plek. Een belangrijke tip is dat u vanaf uw vakantiehuis aan het strand in Languedoc Roussillon informeert naar de actuele mogelijkheden en locaties van uw vakantie aan zee.

Een vakantie aan de Middellandse Zee

De kuststreek van de Languedoc Roussillon is multifunctioneel. Als u van rust houdt, kiest u een rustig intiem strandje vanaf de vakantiehuizen aan het strand. Als u wilt bijbruinen of strandvolleybal wilt spelen, kiest u waarschijnlijk meer voor een populair strand als Argeles. Met 220km aan kustlijn langs de Middellandse Zee kunt u werkelijk kiezen wat u wilt. Bij Sete ligt de beroemde berg Saint Clair, de vulkaan. Tijdens een wandeling langs de kust ontdekt u de schilderachtige vissersdorpjes, maar ook unieke rietvelden bij de petite Camarque-mooi natuurgebied aan de kust. Een bezoek aan een van de bijna 30 jachthavens is uniek, u zult in totaal 28.000 ligplaatsen aantreffen, hier vindt u het levende bewijs van de grote diversiteit van kleine boten tot de meest luxe jachten. Watersport aan zee is rijk vertegenwoordigd met tientallen zeil- en surfscholen. Bij de vakantiehuizen in Languedoc Roussillon kunt u maximaal genieten van een vakantie aan zee.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.