Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Boek en zoek de voordelige vakantiehuizen aan het strand Normandie

Ontdek de indrukwekkende stranden vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Normandië. Zoals velen wel weten liggen hier de vijf landingsstranden waar op D-day op 6 juni 1944 de geallieerden een beslissende en bizarre rol speelden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Normandie


Informatie

Ontdek de indrukwekkende stranden vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Normandië. Zoals velen wel weten liggen hier de vijf landingsstranden waar op D-day op 6 juni 1944 de geallieerden een beslissende en bizarre rol speelden. Daarnaast vindt u aan de kust van Normandië mooie stranden waar u als bezoeker plezier beleeft aan de strandactiviteiten en watersportvakantie.

Vakantieplezier aan het strand

Bij de vakantiehuizen aan het strand van Normandië ontdekt u een lange kustlijn met mogelijkheden voor een wandeling in de natuur langs de grillige kliffen of misschien wel een strandvakantie in een mondaine badplaats. Iedereen is op een andere manier verliefd op een vakantie aan de zee. Bij Barneville Carteret ligt het natuurgebied Plage de la Vieille Eglise met een mooi zandstrand. Dankzij de stevige golven beleven surfers veel plezier aan hun vakantie aan de kust. Bij Houlgate kunt u zeer plezierig kitesurfen, zeilen en waterskiën. Wandel rond in de badplaats, de historische villa’s en bouwstijlen verraden een vroegere welvaart. Bij Trouville sur Mer kunt u fantastisch uit eten met de heerlijkste gerechten met vis . Zowel in Deauville als hier vindt u een goed verzorgde boulevard.

De Landingsstranden

We laten u graag kennis maken met de vijf landdingsstranden vanaf uw vakantiehuis in Normandië. Utah Beach ligt het meest westelijk op het schiereiland Cotentin. Hier sneuvelden vele Amerikaanse soldaten, voor meer informatie bezoek het Utah beach landingsmuseum. Bezoek hier ook het dorp Saint Mairie Eglise. Multimedia informeert u op een aantrekkelijke manier. Omaga beach was het strijdveld op de grond tussen Duitse en Amerikaanse soldaten. Hier kunt u de bekende Normandische Amerikaanse begraafplaats bezoeken met de vele rijen witte grafstenen, indrukwekkend. Juno beach was het terrein van de Canadese soldaten. U vindt hier zowel een informatiecentrum als militair kerkhof waar u veel informatie krijgt aangeboden. Bij Gold beach vond de bevoorrading van de legers plaats, de grote pontoons-vlotten ziet u nog op het water. De Britten speelden de hoofdrol op het Sword beach. U kunt hier diverse kleine musea bezoeken die u een schat aan informatie verstrekken in beeld, voorwerpen en geluid. De militaire kerkhoven zijn indrukwekkend maar de stranden zelf ook. Aan de stranden zelf kunt u de geschiedenis relativeren. De historische feiten zijn indrukwekkend maar de natuurlijke omgeving doet hier niet voor onder.

Dat ziet u ook op het schitterende strand van Etretat. Het strand lijkt wel omringd door steile kliffen en natuurlijk uitgesleten bogen. Een strandwandeling is hier gezellig en romantiek. U kunt hier zowel boven als onderlangs wandelen. Het uitzicht over de omgeving is schitterend. Bij Granville komt u langs drie mooie stranden namelijk St Pair-sur-Mer, Jullouville en Carolles-Plage met rotsen als achtergrond. U vindt hier ideale omstandigheden voor een rustige vakantie, fietsvakantie en fijne wandelingen. Een picknickmand of rugzak is aan te raden, niet op elke hoek van de route is een eetgelegenheid. Verwen uzelf met een vakantiehuis aan zee in Normandië

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.