Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ontspannen bij de vakantiehuizen aan het strand in Bretagne

Kijk rond in de omgeving van de vakantiehuizen aan het strand in Bretagne. Bretagne is een Frans schiereiland. De kustlijn is niet altijd rustig, in het westen en noorden vindt u nog haast een ruige en wilde kust met stranden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Bretagne


Informatie

Kijk rond in de omgeving van de vakantiehuizen aan het strand in Bretagne. Bretagne is een Frans schiereiland. De kustlijn is niet altijd rustig, in het westen en noorden vindt u nog haast een ruige en wilde kust met stranden die in de baaien tussen de rotsen liggen. Bij Cap Frehel liggen de kliffen wel 70m diep de zee in. In de zuiden liggen de meer liefelijker en langere zandstranden. Mont Saint Michel is een klein rotsachtig schiereiland. Door diverse natuurlijke omstandigheden is het nu een rotsachtig eilandje waar men een abdij op heeft gebouw, deze monastieke gemeenschappen van Jeruzalem verzorgen nog missen voor bezoekers in de zomer. Bretagne heeft als schiereiland toch nog een kustlijn van 1700m met unieke plekjes. De Roze Granietkust aan noordkant is bijzonder van kleur en vorm. In het westen vindt u de Pointe du Raz, een 70m hoge rots die uitsteekt over de oceaan. Aan de zuidkust ligt Golfde du Morbihan-kleine zee. Dit is een binnenzee met 42 kleine eilandjes zoals Iles aux Mointes of Ile d’Arz. Andere eilanden in de omgeving zijn Ile de Brehat, het bloemeneiland, Glenan eilandengroep met een tropisch micro klimaat en natuurlijk Belle Ile-mooi eiland met de prachtige witte stranden, duinen, kliffen en een natuurlijke haven. U begrijpt het goed, liefhebbers van een strandvakantie met natuur, strandactiviteiten en watersport kunnen bij de vakantiehuizen in Bretagne uitstekend genieten.

De stranden in Bretagne

Ontdek de vuurtorens langs de kust zoals bij Saint Matthieu in de Finistere of de vuurtoren bij Kerbel. De Bretonse stranden zijn ideaal voor sportieve en familievakanties. De baaien met mooie stranden zijn avontuurlijk en veilig voor de kids. De stranden van Bretagne zijn 2800km lang tussen Kanaal en Oceaan. Of u nu wel of niet kunt zwemmen, wel of niet van watersport houdt, iedereen vindt iets op het strand wat hij of zij leuk vindt. Daarom is een verblijf in een vakantiehuis aan het strand in Bretagne altijd een succes.

De kust van 2700km is lang en de wind is constant. Het is een watersportparadijs voor de beginner en de gevorderden. U kunt hier fantastisch zeilen, golfsurfen, windsurfen, kajakken, kano varen, duiken, waterskiën, kitesurfen. U vindt de mooiste stranden bij Cotes d’Armor, Morbihan en Finistere. Bij Finistere vindt u aan drie kanten zee met woeste rotsvormen, fjordachtige inhammen, u heeft hier alle privacy op de mooie zandstrandjes. Ile et Vilaine met de hoofdstad Rennes biedt mooie stranden en de baai van Mont Saint Michel is een van de toeristische toppers. St Malo is een andere prachtig stuk kustlijn. In het binnenland vindt u een glooiend landschap. Morbihan is Bretons voor –kleine zee-. De Golfe van Morbihan is 21km lang en 15km breed. Het is een binnenzee met 42 of meer kleine eilandjes. Vanaf de vakantiehuizen in Bretagne vindt iedereen wel een strand dat aansluit bij de vakantiewensen en sportieve en financiële mogelijkheden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.