Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Beleef plezier aan de voordelige vakantiehuizen in Nord Pas de Calais

De vakantiehuizen aan het strand in Nord Pas de Calais zijn mooie accommodaties op unieke locaties. U vindt hier ongerepte bieden aan de kust zoals Camier of Sainte Cecile. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Nord pas de Calais


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand in Nord Pas de Calais zijn mooie accommodaties op unieke locaties. U vindt hier ongerepte bieden aan de kust zoals Camier of Sainte Cecile. Het is een eco-gebied en beschermd natuurgebied aansluitend op mooie stranden voor uw strandvakantie en watersportactiviteiten. De kustlijn van Nord Pas de Calais is lang en ideaal voor watersport met activiteiten als zeilen, kajakken, kano varen, surfen, kite surfen. De kust wordt ook wel Opaalkust genoemd.

De Opaalkust

De Opaalkust is een prachtige bestemming vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Nord Pas de Calais. U vindt hier mooie zandstranden en een paar beroemde kliffen zoals de Cap Blanc Nez van 134m witte krijtrotsen, Cap Gris Nez van 45m van zandsteen. Langs dit stuk van de Franse kust zult u diverse badplaatsen aantreffen maar de bebouwing bleef beperkt. Calais is een van de bekende badplaatsen aan de Opaalkust. Maak kennis met de mooie badplaatsen en stranden aan deze prachtige kust. Le Touquete Paris plage is een badplaats met chique uitstraling, al vele jaren lang compleet met golfbaan, mooie zandstranden en een mooie boulevard. Dunkerque-Duinkerken is een gezellige badlocatie met een breed zandstrand. Malo les Bains ligt hier vlakbij, het kan hier stevig waaien maar dat vinden de liefhebbers van watersport zoals zeilen en surfen zeker geen probleem. Bij Berck sur Mer vindt u naast de twee mooie zandstranden een mooie Jeu de boules baan, Franser kan het niet. Deze baan is onderdeel van de Groene long aan dit deel van de kust. De badplaats Hardelot Plagee is een van de badplaatsen met prachtige zandstranden en een unieke golfbaan tussen de dennen en de duinen. Bij Bray Dunes kunt u prachtig strandzeilen, snelheid maken op het strand met een karretje op wielen met een groot zeil. Echt gevaarlijk is het niet maar u moet natuurlijk wel weten wat u doet en wat uitdaging willen. De Opaalkust biedt in het algemeen vanaf de vakantiehuizen in Nord Pas de Calais lange en brede zandstranden, mooie duinen, witte kalkrotsen met een behoorlijk groen binnenland. Wissant is een badplaats ten zuiden van Calais, met een lang en kindvriendelijk zandstrand. Wimereux ligt ten noorden van Boulogne, een historische badplaats met huizen waar u de welvaart van toen nog in terug ziet.

Cultuur aan zee

Vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Nord Pas de Calais kunt u unieke plaatsjes bezoeken. Wissant is een voorbeeld van een sfeervol dorp met kenmerkende bouwstijl van de huizen, een dorpsplein en leuke terrassen. Wimereux is een mooi stadje, vlakbij de havenstad Boulogne. Wandel hier rond en ontdek de gerestaureerde villa’s in Normandische stijl, ga lekker winkelen of gezellig uit eten. Tot slot nog een belangrijk item voor deze regio. Tijdens WOI en WOII was deze kustlijn van strategisch belang, u ziet het terug in de bunkers en oorlogsmonumenten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.