Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Kies vandaag nog een vakantiehuis in Provence Alpes Cotes d'Azur

In de omgeving van de vakantiehuizen aan het strand in Provence Alpes Cote d’Azur beleeft u plezier aan mooie vakanties aan zee op de witte zandstranden. Het landschap van deze kust is afwisselend met zandstranden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Provence Alpes Cote d Azur


Informatie

In de omgeving van de vakantiehuizen aan het strand in Provence Alpes Cote d’Azur beleeft u plezier aan mooie vakanties aan zee op de witte zandstranden. Het landschap van deze kust is afwisselend met zandstranden, baaien, eilanden, kiezelstranden. U kunt kiezen uit goedkope en luxe vakantiehuizen in Provence Alpes Cote d’Azur. De mogelijkheden zijn dankzij de vele kilometers aan kustlijn talrijk. Zo kunt u kiezen voor het nudistenstrand op het eiland Levant, flaneren en mensen kijken op de stranden van Ramatuelle in St Tropez, genieten in de mondaine badplaats Cassis of ontdek de natuur bij Calanques. Luxe strandvakanties compleet met dure watersport en wellnessvoorzieningen vindt u bij Marseille, Cannes, Nice, Monaco, St Tropez. Er is voor ieder wat wils tijdens een vakantie aan zee in Provence Alpes Cote d’Azur.

Ontdek de mooie stranden

We willen u graag kennis laten maken met een paar bijzondere stranden, eenvoudig te bereiken vanaf de vakantiehuizen in Provence Alpes Cote d’Azur. Plage Notre Dame op Ile de Porquerolles zijn mooie witte zandstranden op een autovrij eiland, klein en rustig. Plages de Pampelonne bij St Tropez is beroemd met een lengte van 5km en trekt veel toeristen aan die geld op zak hebben. U kunt hier uitgebreid winkelen, uit eten of een avondje gaan stappen. Plage Escalet of Ramatuelle zijn mooie stranden in een rustige baai, u kunt hier fijn snorkelen en duiken vanwege het heldere water. Waterschoenen zijn hier noodzakelijk. Calanque d’En Veau bij Cassis en Marseille biedt meer natuurlijke stranden in een inham met steile rotsen als achtergrond. U kunt hier deels met de auto komen. Het Olifantenstrand bij Le Lavandou zijn eigenlijk 12 stranden met familiestranden als Grande Plage maar u vindt hier ook het nudistenstrand Rossignol. De stranden zijn schitterend. Calanque de Figuerolles bij la Ciotat is een rustig strand bij rotswanden in een natuurlijk setting. La Garoupe en Cap d’Antibes met Juan les Pins hebben samen een kustlijn van 25km en 48 stranden waaronder zandstranden voor een familievakantie en kiezelstranden in een inham. U weet werkelijk niet wat u kunt ontdekken, als u wat verder kijkt dan de algemene stranden.

Provence Alpes Cote d’Azur

Deze regio is een prachtige vakantiebestemming. U vindt hier de Middellandse Zee met de vele stranden, badplaatsen, vissersdorpen en eilanden. U vindt hier bergen. U kunt hier prachtige grotten ontdekken. Dit kan allemaal onder de warme Franse zon in een plezierig Middellandse Zeeklimaat. In het landschap ziet u talloze wijngaarden en olijfboomgaarden. Verwen uzelf met een vakantiehuis aan het strand in Provence Alpes Cote d’Azur.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.