Kies voor de voordelige vakantiehuizen aan het strand op Corsica

Corsica is een van de mooie eilanden in de Middellandse Zee, het is onderverdeeld in Bastia en Ajaccio. U verblijft op het grootste eiland bij een vakantiehuis aan het strand op Corsica. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Corsica


Informatie

Corsica is een van de mooie eilanden in de Middellandse Zee, het is onderverdeeld in Bastia en Ajaccio. U verblijft op het grootste eiland bij een vakantiehuis aan het strand op Corsica. Bastia en Ajaccio zijn twee belangrijke steden op Corsica. De twee hoogste punten op het eiland zijn Monte Cinto met 2706m en Monte Rotondo met 2622m. Belangrijke bron van inkomsten naast de hartelijke ontvangst van toeristen is de wijncultuur, schapenteelt en kaas.

De kust van Corsica

Een deel van de kustlijn van Corsica ligt in het Scandola natuurreservaat. De kust is bijzonder met steile en hoekige kliffen, grotten, steile rotsen, rode kliffen soms wel 900m hoog, zandstranden en voorgebergtes. Sommige eilandjes en kreken zijn nauwelijks te bereiken, zelfs niet te voet. Een vakantie aan zee heeft veel te bieden. Vanaf de vakantiehuizen op Corsica vinden de liefhebbers van watersport hun paradijselijke vakantiebestemming dus opgelet. U vindt hier ruim 1000km aan kust met diverse jachthavens. Zelf varen of het maken van bootexcursies kan hier op vele manieren. Watersportactiviteiten die u hier zult aantreffen zijn surfen, zeilen, kite surfen, waterskiën, wakeboarden, zwemmen, duiken, snorkelen. Een vakantie aan zee op Corsica is een fantastische vakantiebestemming om verschillende redenen zoals; de onbeschrijfelijke schoonheid van de kust, de prachtige blauwe zee, lange prachtige en witte stranden, ruim 200 stranden, de populaire surfplek bij Capo di Feno in Ajaccio, de haven van Ajaccio, het strand bij les Iless Sanquinaires. U heeft werkelijke talloze redenen om te kiezen voor deze vakantie op Corsica. Een paar voorbeelden van mooie stranden op Corsica zijn Plage de Palambaggia met schaduw van de naaldbomen, Plage de Rondinara bij een jachthaven, Plage de Santa Giulia met vlakbij uitgaansgelegenheden.

Bezienswaardigheden op Corsica

Vanaf de vakantiehuizen aan het strand op Corsica kunt u heerlijk genieten van uw rust met een boek in uw strandstoel. Wat u ook kunt doen is rondkijken op Corsica, u kunt hier van alles doen en bewonderen. Bezoek de stad Ajaccio met de gezellige jachthaven en de levendige markt of ga hier lekker winkelen. Geniet van het schitterende uitzicht bij Bonifacio. Geniet op de fiets, wandelend of op de mountainbike van het de omgeving van dit eiland, op deze manier ziet u veel meer. Bonifacio is een stad gebouwd op een rots 80m boven zee. Het is een wat vreemde plaats met oud stadscentrum smalle straatjes die bijna een doolhof van overkapte gangen voren, steile rotswanden als van een Noors fjord. Dit mag u en wilt u niet missen vanaf de vakantiehuizen op Corsica. Calvi is de Tuin van Corsica met een prachtige strook van olijfboomgaarden. Er is een bovenstad met Citadel en benedenstad, de citadel van Johannes de Doper is prachtig maar u kunt hier veel meer bewonderen. Corte is een klein stadje bij de Tavignano vallei. U vindt hier nog een levende Corsicaanse cultuur. Een vakantie op Corsica bruist van activiteiten, sportief en cultuur.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.