Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ontdek de voordelige vakantiehuizen aan het strand in Pays de la Loire

De vakantiehuizen aan het strand in Pays de La Loire staan in de Atlantische Loirestreek, aan de westkust van Frankrijk. De stranden van Vendee en Loire Atlantique zijn familievriendelijk, ideaal voor een strandvakantie met het hele gezin. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Pays de la Loire


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand in Pays de La Loire staan in de Atlantische Loirestreek, aan de westkust van Frankrijk. De stranden van Vendee en Loire Atlantique zijn familievriendelijk, ideaal voor een strandvakantie met het hele gezin. Als u kiest voor de watersport aan dit deel van de Franse kust, kiest u voor zeilen, windsurfen, kite surfen, zeekano varen, kajakken. Daarnaast kunt u vanaf de vakantiehuizen in Pays de la Loire heerlijk in alle rust zonnebaden en spelen met de kinderen in het schone zand. Daarnaast vindt u in Pays de la Loire diverse rivieren zoals de Loire en de Sarthe, hier kunt u heel plezierig kajakken en kano varen. U vindt op diverse locaties bootverhuur en alles wat u verder nodig heeft. De rivier de Loire komt uiteindelijk uit in de Atlantische oceaan. De Loire is beschermd natuurgebied over een afstand van 260km. De enige en juiste reden hiervoor is dat de rivier een van de laatste ongerepte rivier van Europa is.

Natuur aan de kust

De natuurlijke omstandigheden voor de watersport vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Pays de la Loire zijn dermate goed dat hier de Atlantic Watersport Games werden gehouden. Takken van sport waren zeilen, roeien, surfen, kajakken, kitesurfen, zwemmen in diverse stijlen. De kustlijn heeft een lengte van 450m met diverse badplaatsen en zandstranden zoals bij Saint Jean de Monts. De jachthavens vormen vaak samen met een zandstrand en watersportmogelijkheden een actief geheel. Een indirect gevolg van deze watersportactiviteiten aan de kust, is een plezierige ontwikkeling van de culinaire verwennerij, vaak met ingredienten als schaaldieren en vis, oesters en zoetwatervissen. De Franse keuken maakt hier wat heerlijks van, probeer het in een van de eetgelegenheden. Kenmerkend voor Frankrijk is dat u hier eenvoudig en luxe, duur of goedkoop uit eten kunt.

De Jadekust

De Jadekust is 43km lang en biedt prachtige stranden. U kunt hier genieten van een strandvakantie met activiteiten als zwemmen en zonnebaden. Vissen in zee, eventueel op stap met de plaatselijke vissers, is een bijzondere ervaring voor de toeristen. De watersport is een populaire bezigheid, dankzij de natuurlijke omstandigheden vindt u hier alle mogelijkheden. Als aanvulling op deze ontspanning, beginnen aan de Jadekust talloze wandel- en fiestochten langs het strand en deels door het binnenland. Pornic is de Juweel van de Jadekust. Het is minder bekend dan de mondaine badplaats la Baule maar beiden zijn zeker uw bezoek waard als u in omgeving bent vanaf de vakantiehuizen in Pays de la Loire. Bij Plage de la Boutinardiere vindt u nog vissershutten op palen maar ook een bruisende en moderne jachthaven. Kenmerkend voor deze regio is dat u hier al het goede van het oude en het nieuwe zult aantreffen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.