Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Kies voor een gezellig vakantiehuis aan het strand in Les Landes

Een strandvakantie of watersportvakantie bij de vakantiehuizen aan het strand in Les Landes bruist van activiteiten. Liefhebbers van rust en natuur zullen zeker van de omgeving genieten. De naam Zilvereen kust ontstond in 1905 door Maurice Martin en werd... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Les Landes


Informatie

Een strandvakantie of watersportvakantie bij de vakantiehuizen aan het strand in Les Landes bruist van activiteiten. Liefhebbers van rust en natuur zullen zeker van de omgeving genieten. De naam Zilvereen kust ontstond in 1905 door Maurice Martin en werd voor het eerst officieel gebruikt in 1967. Les Landes is onderdeel van de regio Aquitaine. Het is een vakantiebestemming in Frankrijk met vele mogelijkheden. U kunt hier lekker eten, de watersport spettert en bruist van de activiteiten, een wandeling door de natuur langs de kust of door de duinen is heerlijk hier. U kunt in alle rust of met veel activiteiten plezier beleven aan uw vakantie aan zee in Les Landes.

De kust in Les Landes

U ontdekt prachtige badplaatsen aan de kustlijn van de Atlantische Oceaan. Het klimaat is mild, de warme zomertemperaturen worden getemperd door de zeewind. Diezelfde zeewind is een prima basis voor uw surfvakantie en zeilactiviteiten. La Cote Landaise ligt tussen de Gironde en de Spaanse grens met een lengte van 220km en de helft daarvan ligt in Les Landes zelf. De hoge golven en behoorlijke verschillen tussen eb en vloed hebben praktische gevolgen zoals diverse strandwachten op de stranden. U zult niet overal kunnen zwemmen vanwege de natuurlijke omstandigheden. Families met kinderen kunnen het beste informeren bij de vakantiehuizen in Les Landes naar de kindvriendelijke stranden, er zijn er genoeg. De vele km aan lange zandstranden biedt talloze surfspots met als bekende namen Hossegor en Seignosse. Er worden jaarlijks wedstrijden en sportdagen voor surfers georganiseerd.

Badplaatsen en stranden in Les Landes

De diverse badplaatsen zullen vaak een kenmerkende bouwstijl van Landaise hebben.Rondkijken in een plaats, wat winkelen, wat eten en drinken is altijd gezellig vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Les Landes. Belangrijke surfspots zijn Biscarrosse, Moliets, Seignosse, Capbreton en Ondres. Biscarosse is bovendien de Villes et Villages Fleuris van Frankrijk- een badplaats met veel bloemen. De markt is vrijdag en zondag een gezellige ontmoetingsplaats. Vanaf deze zelfde plaats begint jaarlijks een fietstocht in de lente tot aan de duin Le Pilat. Capbreton is een badplaats met jachthaven, vissershaven en een gezellige wandelpier de Estacade. De zandstranden zijn goed verzorgd en populair bij de toeristen. De badplaats Hossegor huisvest veel gebouwen in Baskische stijl. Kunstenaars en mensen die creatief denken voelen zich hier snel thuis en geinspireerd. Ontdek het stadje met een mooie Engelse tuin en een mooie golfbaan. Mimizan is een badplaats met 10km aan zandstranden omringd door de bossen van Gascogne. Een strandvakantie, watersport, vakantie aan zee of strandwandeling is meer dan compleet bij de vakantiehuizen in les Landes. Moliets et Maa is een andere bekende badplaats aan de kust van les Landes. De Zilveren kust is een van de vele mooie plekjes aan de Franse kust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.