Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ontdek de natuur met de last minutes in de Ardennen

Antwoord op de roep van de natuur met de last minute vakantiehuizen in de Ardennen. Hier kunt u genieten van een breed scala aan activiteiten, zoals abseilen, klimmen, mountainbiken en speleologie. Breng uw dagen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardennen


Informatie

Antwoord op de roep van de natuur met de last minute vakantiehuizen in de Ardennen. Hier kunt u genieten van een breed scala aan activiteiten, zoals abseilen, klimmen, mountainbiken en speleologie. Breng uw dagen door met raften, kanoën of kajakken op snelstromende rivieren, zoals de Lesse en de Ourthe. Als u op vakantie wilt met de kinderen dan is er in de Ardennen ook van alles te doen. Beleef een geweldige vakantie aan het water. Er is ook genoeg gelegenheid voor go-karting, mini-golf, paintball, quadrijden en fietsen.

Wandelend de natuur ontdekken

De dichte bossen van de Ardennen en de eindeloze heuvels en rivieren bieden eindeloze mogelijkheden voor een wandelavontuur. Overal in de Ardennen staan routes aangegeven voor korte afstanden en lange. Het mooie is dat deze routes ook vaak vanaf de voordeur van je last minute vakantiehuisje in de Ardennen beginnen. Soms loop je direct naast een rivier. Op andere trajecten moet je een heuvel op en hoor je het riviertje onder je stromen. Als je geluk hebt zie je wild. Er zitten heel veel reeën, wilde zwijnen, konijnen en eekhoorns. Je hoort geen geluid van auto’s of vliegtuigen. Hier is alles puur natuur.

Bezoek het kasteel van Bouillon

Een last minute vakantie in de Ardennen geeft je alle mogelijkheden voor avontuur. Wil je de middeleeuwen herbeleven, breng dan een bezoek aan de stad Bouillon en kijk in het kasteel boven op de heuveltop hoe Godfried van Bouillon, die hier heer en meester was, hoe hij hier leefde. Als je boven de stad vanaf de muren van het kasteel in de verte kijkt zie je hoe mooi strategisch deze plek is uitgekozen. Tot in de wijde omtrek het je goed zicht op de bossen, de rivier en het stadje Bouillon. Sla een bezoek aan het stadje niet over en let er op wanneer er feesten en vuurwerk staat aangekondigd.

Buitensportactiviteiten beleven

Tijdens je last minute vakantie in de Ardennen mag je de vele buitensportactiviteiten die hier georganiseerd worden eigenlijk niet missen. Vooral voor een spontaan weekendje weg met vrienden is dit de ideale plek. Samen rotsklimmen, boogschieten, survivaltocht, kanoën en tokkelen. ’s Avonds geniet je met z’n allen na in een gezellige kroeg met een biertje of ga je lekker uit eten met z’n allen. U leest het al, allemaal redenen om te kiezen voor een van onze last minute vakantiehuizen in de Ardennen, u zult genieten van uw spontane vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.