Vier Pinksteren in de voordelige vakantiehuizen in de Ardennen

Vier gezellige feestdagen vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in de Ardennen. De periode van Pinksteren kan mooi lenteweer bieden maar ook natte en koude dagen behoren tot de mogelijkheden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardennen


Informatie

Vier gezellige feestdagen vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in de Ardennen. De periode van Pinksteren kan mooi lenteweer bieden maar ook natte en koude dagen behoren tot de mogelijkheden. De Ardennen zijn een multifunctionele vakantiebestemming, of u nu van cultuur of sportieve buitenactiviteiten houdt. U vindt hier een afwisselend landschap met oude dorpjes en kleine stadjes maar ook bossen, heuvelachtige gebieden met steile kliffen en rotsen, rivieren en weidse uitzichten over het glooiend landschap. Het gebied de Ardennen ligt eigenlijk in drie Belgische provincies namelijk Namen, Luik en Luxemburg. Als u rondkijkt in de omgeving op de fiets, op de mountainbike, wandelend of met de auto ziet u mooie abdijen en kloosters in het landschap, deze vormen een prachtig geheel met het natuurlijk landschap. De Ardennen doortoeren op een motor in een rustig tempo is puur genot voor de liefhebbers. De natuur speelt een belangrijke rol in dit gebied, daarnaast vindt u hier mooie steden en dorpen zoals Namen en Spa of la Roche of Durbuy.

Bezienswaardigheden in de Ardennen

In de omgeving van de vakantiehuizen voor Pinksteren in de Ardennen kunt u van alles beleven. U bent niet afhankelijk van het weer voor een geslaagde vakantie in de Ardennen. Een van de toerisische toppers zijn de grotten van Han. Het is een ondergrondse grottencomplex. Er is een mooie wandeling naar de bijzondere grotten maar er gaat ook een klein toeristentreintje, op deze manier kunt u hier ook van genieten als u wat minder mobiel bent. Liefhebbers van de autorace. Het racecircuit bij Spa kunt u bezoeken inclusief rondleiding. Een paar dagen per jaar worden hier ook races georganiseerd voor de bezoekers al of niet met eigen auto. Ontdek de diverse bierbrouwerijen zoals de La Chouffe brouwerij, daar wordt bier met dezelfde naam gebrouwen. U kunt hier kiezen voor een bezoek compleet met rondleiding en proeverij.

Actief genieten van de omgeving

Wandelen en fietsen en mountainbiken vanaf de vakantiehuizen in de Ardennen zijn een van de diverse sportieve mogelijkheden in de natuur. Vanaf elk dorp begint er wel een route of spannende tocht. Ontdek de wandelroute bij Herou, deze leidt u over de steile rotswanden aan de Ourthe, u zult maximaal genieten van de schitterende uitzichten. Een wandeling naar de watervallen van Coo is spannend voor de kids en leuk voor de ouders, afhankelijk van uw sportieve ervaring en intereresse. Bij Houfalize vindt u talloze eenvoudig en meer spannende routes voor de mountainbike. De routes staan goed aangegeven, zorg dat uw uitrusting in orde is, maximale veiligheid is maximaal plezier. Vergeet ook niet de mogelijkheden van wellness en spa voorzieningen, combinatie van ontspanning in de frisse lucht en bijvoorbeeld het bezoek aan een sauna of spa is voor velen een ideale vakantie. Het leuke van de Ardennen is dat u uw vakantieverblijf eigenlijk net zo kunt invullen als u zelf wilt. Dat is pas luxe!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/