Vakantiehuizen voor Pinksteren Belgie

Een vakantie aan de kust vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in België is altijd weer anders. Naast de strandvakantie vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in België is de watersportvakantie zeer compleet zowel aan de kust... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie


Informatie

Een vakantie aan de kust vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in België is altijd weer anders. Naast de strandvakantie vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in België is de watersportvakantie zeer compleet zowel aan de kust als op de binnenmeren. U kunt vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in België perfect zeilen aan de kust. Bekende kustplaatsen zijn Blankenberge, Bredene, Knokke, Koksijde, Nieuwpoort of Oostduinkerke. De Haan is een plaats aan de Belgische kust met de Heilige Monica als beschermheilige. Oostende is een badplaats in een duinen- en kuststreek. Vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in België ontdekt u Sint Idesbald bij Koksijde, het is een kunstenaarsdorp-Latem aan zee met musea en kunstgalerijen in de omgeving van een badplaats. Dit is vakantie vieren.  

Boek nu uw pinkstervakantie in België en ontdek de rijke cultuur 

Boek nu uw pinkstervakantie inBelgië en ontdek de rijke cultuur van dit prachtige vakantieland. Zo vindt u in de stad Brussel overal het beeldje Manneke Pis. De legende is dat een jongetje de stad kon redden door het vuur uit te plassen. De vele mannekes tijdens de pinkstervakantie in België geven de stad extra allure. Ontdek de Limburgse Kempen met de stad Lommel, het museum Kempenland en het Duitse Militair kerkhof. In Hasselt en Midden Limburg vindt u een stad met mode, winkels en jenever tijdens een pinkstervakantie in België. Chimay is een toeristische trekpleister met het kasteel van prinses van Chimay en de abdij van Scourmont. Er is voor ieder wat wils tijdens een pinkstervakantie in België.

De feestdagen met de familie in de Belgische Ardennen zijn speciaal 

Bezoek de Belgische Ardennen tijdens de feestdagen met de familie. Deze regio biedt een brede keus aan buitenactiviteiten in de natuur. Er wordt gezegd van de Belgische Ardennen dat het Walhalla van het raften is met uitdaging, spel en avontuur. U treft hier tijdens de pinksterdagen met de familie in België een compleet pakket van survivalactiviteiten aan met abseilen, kano varen, vlot bouwen, klimmen zoals bij Bomal, Pont-à-Lesse, Chanxe, Dave, Freyr, Goyet, wandelen en mountainbiken. Het is ideaal voor een vakantie met pinksterdagen met de familie in België. Tijdens de feestdagen met de familie in België kunt u hier ook mooie dorpen bezoeken zoals Bouillon, Ovifat, Saint Hubert, Durbuy of Bastenaken met een historische achtergrond.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.