Bestemmingen Inspiratie Informatie

Kerstmis vieren in Belgie is romantisch en gezellig

De Kerstvakantie krijgt wereldwijd veel aandacht. Dit is zeker niet minder populair. Als u verblijft in de vakantiehuizen voor Kerstvakantie in België, kunt u van daaruit onbezorgd genieten van een bezoek aan een mooie stad of... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie


Informatie

De Kerstvakantie krijgt wereldwijd veel aandacht. Dit is zeker niet minder populair. Als u verblijft in de vakantiehuizen voor Kerstvakantie in België, kunt u van daaruit onbezorgd genieten van een bezoek aan een mooie stad of een actieve vakantie in de natuur.

Kerstmarkten in België

Na een korte zoektocht op internet stuit u direct op diverse Kerstmarkten die in België worden georganiseerd. Denkt u hierbij aan steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Durbuy, Leuven of Hasselt , Luik of Brussel. Elke stad geeft zijn eigen invulling aan deze markten maar het belangrijkste is dat de stad tijdens de decembermaand een bijzondere sfeer en uitstraling heeft. De kerstmarkt in Brugge geeft gelegenheid tot gezellig winkelen en u komt in aanraking met Bourgondische culinaire verwennerijen. Een ander onderdeel is het Sneeuw- en IJssculpturen festival compleet met ijsglijbaan voor de kids en gezellige terrasjes met glühwein. Gent met het oude centrum en mooie gevels en grachten bieden naast een kerstmarkt en schaatsbaan, diverse muzikale concerten en theaterproducties die u kunt bezoeken. Het is een leuke manier om de stad te leren kennen. Luik is een van de grotere kerstmarkten in België, verdeeld over twee pleinen in de stad. Zingende koorgezelschappen en warme chocolade begeleiden u langs de vele kramen en de schaatsbaan. Velen komen jaarlijks terug voor de gezellige vakantiehuizen en Kerstmarkten in december.

Actief genieten in het winterlandschap

De hellingen van de Ardennen, al of niet bedekt met sneeuw zijn een ideale omgeving voor de vakantiehuizen voor Kerstvakantie in België. De wintersportmogelijkheden kunt u niet vergelijken met de Franse Alpen. Het is maar net wat u zoekt en met wie u op reis bent. De Ardennen lenen zich uitstekend voor langlaufen en skisport voorbeginners en de iets gevorderde. Het skigebied Mont des Brunnes ligt op 350-550m met 1km aan afdalingen, bij Eisenborn op 570-650m ligt het kleinschalige en gezellige skigebied Zosterbach, bij Robertville tot 615m ligt het bekende skigebied Ovifat met drie sleepliften. Wandelen en spelen in de sneeuw met de kids laten al de stress van u afglijden bij de achterdeur van uw ‘eigen’ vakantiehuis in het winterse België. Beleef plezier aan uw vakantie met Kerstmis.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.