Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis

Een kerstvakantie vanaf vakantiehuizen is een bijzondere ervaring voor jong en oud waar u ook voor kiest. Het is een speciale maand die iedereen anders invult. De cultuurvakantie in kerstsfeer is altijd anders. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizen deals van Bungalow.Net


Informatie

Een kerstvakantie vanaf vakantiehuizen is een bijzondere ervaring voor jong en oud waar u ook voor kiest. Het is een speciale maand die iedereen anders invult. De cultuurvakantie in kerstsfeer is altijd anders. Als u kiest voor een stedentrip in Londen-Engeland, kiest u voor sfeer en romantiek en gezelligheid. Alles is versierd in de stad gedurende deze 12e maand van het jaar. Een museumtoer in Parijs-Frankrijk is fantastisch. U zult vaak collecties met een kersttintje aantreffen in de musea tijdens de kerstvakantie. De eventuele sneeuw maakt de stadswandeling door Praag-Tsjechië nog specialer. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een kerstvakantie aan het strand in Italië of Portugal. Denkt u hierbij ook aan Turkije in Istanboel.of Izmir. Veel mensen kiezen voor een overwintering in een warmer land voor de sfeer of om gezondheidsredenen. Elke Kerstvakantie is uniek.

Kies voor een actieve kerstvakantie

Een actieve kerstvakantie vanaf vakantiehuizen in de sneeuw is de wens van velen, een witte kerst in het beste gezelschap wat u zich kunt wensen. De topleveranciers met een grote sneeuwzekerheid voor een wintersportvakantie in december zijn landen als Oostenrijk, Zwitserland, Belgie, Duitsland en Frankrijk maar ook Tsjechie, Bulgarije en Roemenie leveren hun aandeel. De Alpen zijn vanwege de natuurlijke omstandigheden zoals hoogte in combinatie met de goede skiliften en skipistes een paradijs voor de wintersporters. De Karpaten zijn een goede concurrent. Tijdens de kerstvakantie worden in bijna elk skigebied speciale activiteiten georganiseerd voor de kinderen, er is kinderopvang en de apres-ski heeft een feestelijk tintje vanwege de kerst. Kies voor een onvergetelijke gezellige of romantische kerstvakantie in de sneeuw.

De kerstvakantie is en blijft een speciale vakantie

Tijdens de kerstvakantie vanaf vakantiehuizen kunt u kiezen voor uw welverdiende rust in een vakantiehuis. Vanaf hier kunt u rondkijken in de omgeving. Zo worden er jaarlijks kerstmarkten georganiseerd in de grote steden zoals Praag, steden in Duitsland als Oberhausen en Frankfurt, steden als Parijs in Frankrijk of Maastricht in Nederland. U kunt een weekendje weg met Kerst combineren met een bijzonder concert. Als u de stad Krakau in Polen bezoekt in december, kunt u de Kerststallententoonstelling bezoeken. Velen maken elk jaar weer een kerststal met een herkenbaar detail van de stad voor deze tijdelijke collectie. Afhankelijk van het weer kunt u tijdens de kerstvakantie als deelnemer of als toeschouwer de Elfstedentocht in Nederland bezoeken of misschien de alternatieve Elfstedentocht in Finland. Dit zijn de schaatstochten op natuurijs.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.