Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis

Een kerstvakantie vanaf vakantiehuizen is een bijzondere ervaring voor jong en oud waar u ook voor kiest. Het is een speciale maand die iedereen anders invult. De cultuurvakantie in kerstsfeer is altijd anders. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizen deals van Bungalow.Net


Informatie

Wie wil er niet toch even gezellig tussenuit met kerst! Een kerstvakantie in een vakantiehuisje dichtbij in eigen land is voor iedereen bereikbaar en een mogelijkheid om toch even van die bijzondere dagen met het gezin te genieten. Ieder kent een eigen cultuur en traditie met kerst maar gezelligheid staat bij een ieder voorop. België is voor een gezellige en sfeervolle kerstvakantie buitengewoon geschikt. U kunt in hier genieten van fraai versierde steden en gezelligheid. Ook Nederland en Luxemburg zijn bijzonder geschikt om niet al te ver weg te genieten van een familie kerstvakantie. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een kerstvakantie aan het strand in Italië of Portugal. Veel mensen kiezen voor een overwintering in een warmer land voor de sfeer of om gezondheidsredenen. Wilt u de kerstgezelligheid met sneeuw en de warmte van het zoute water combineren? Ook dat kan door één van onze wellness woningen te boeken, bijvoorbeeld vlak over de grens in Uelsen waar u heerlijk kunt dobberen in eigen hottub en de sneeuwvlokken kunt zien vallen terwijl u gezellig met uw gezin in de hottub (en sauna) zit. Wie wil dat nu niet?

Kies voor een actieve kerstvakantie

Een actieve kerstvakantie vanuit uw eigen vakantiehuis in de sneeuw is de wens van velen, een witte kerst willen we allemaal. De topleveranciers met een grote sneeuwzekerheid voor een wintersportvakantie in december zijn landen als Oostenrijk, Zwitserland, Belgie, Duitsland en Frankrijk maar ook Tsjechie, Bulgarije en Roemenië leveren hun aandeel. De Alpen zijn vanwege de natuurlijke omstandigheden zoals hoogte in combinatie met de goede skiliften en skipistes een paradijs voor de wintersporters. De Karpaten zijn een goede concurrent. Tijdens de kerstvakantie worden in bijna elk skigebied speciale activiteiten georganiseerd voor de kinderen, er is kinderopvang en de apres-ski heeft een feestelijk tintje vanwege de kerst. Kies voor een onvergetelijke gezellige of romantische kerstvakantie in de sneeuw.

De kerstvakantie is en blijft een speciale vakantie

Tijdens de kerstvakantie kunt u kiezen voor uw welverdiende rust in een vakantiehuis. Vanaf hier kunt u rondkijken in de omgeving. Zo worden er jaarlijks kerstmarkten georganiseerd in de grote steden zoals Praag, steden in Duitsland als Oberhausen en Frankfurt, steden als Parijs in Frankrijk of Maastricht in Nederland. U kunt een weekendje weg met Kerst combineren met een bijzonder concert. Als u de stad Krakau in Polen bezoekt in december, kunt u de Kerststallententoonstelling bezoeken. Velen maken elk jaar weer een kerststal met een herkenbaar detail van de stad voor deze tijdelijke collectie. Afhankelijk van het weer kunt u tijdens de kerstvakantie als deelnemer of als toeschouwer de Elfstedentocht in Nederland bezoeken of misschien de alternatieve Elfstedentocht in Finland. Dit zijn de schaatstochten op natuurijs.


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.