Kies voor een spectaculaire vakantie voor Oud en Nieuw

Het einde van het jaar vieren bij de vakantiehuizen met Oud en Nieuw geven u alle ruimte voor een plezierige eindejaarsvakantie. In uw ‘eigen’ omgeving kunt u met uw eigen familie of vriendengroep ontspannen in... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizen deals van Bungalow.Net


Informatie

Het einde van het jaar vieren bij de vakantiehuizen met Oud en Nieuw geven u alle ruimte voor een plezierige eindejaarsvakantie. In uw ‘eigen’ omgeving kunt u met uw eigen familie of vriendengroep ontspannen in de bergen, aan de kust of in een gezellige stad. Het aanbod van vakantieacommodaties is gevarieerd; u kunt kiezen uit groot of klein, duur of goedkoop, luxe of eenvoudig. Vaak is er een keuken en buitenbarbecue waardoor het koken een leuke vakantie activiteit van de groep is. Ook kunt u kiezen uit onze wellness woningen, wie wil nu niet het nieuwe jaar inluiden vanuit een hottub met champagne in de hand?

Bezienswaardigheden

In steeds meer steden in Duitsland, Frankrijk, Kroatië, Belgie in Ardennen, Nederland en andere landen worden sfeervolle Kerstmarkten georganiseerd met plaatselijke lekkernijen, ambachten, kerstversiering, gluhwein en alles wat er bij hoort. Vanaf het door uw gekozen vakantiehuis voor Oud en Nieuw kunt u onbezorgd deze Kerstmarkt bezoeken en de stad verkennen en decemberinkopen doen. De sfeer in de steden is met de decembermaand altijd anders. Musea hebben vaak in de winterperiode een aangepaste tentoonstelling met thema’s.

Wintersport of exotisch?

De wintersportvakantie in december en januari heeft duidelijk een andere sfeer. Tijdens de schoolvakanties zijn er meer programma’s en activiteiten voor de kids op en bij de skipistes. De sneeuwzekerheid is het grootst in december en januari. Ook voor de après-ski geldt dat deze tijdens deze periode extra leeft met meer entertainment voor jong en oud. Dit alles geldt voor elk wintersportland in Europa zoals Italië, Frankrijk, Bulgarije, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland. Aan alles hangt een prijskaartje, houd er rekening mee dat de prijzen voor vakantie accommodaties op maat in deze periode wat hoger kunnen zijn.

Een eindejaarsviering op een exotisch eiland zoals Curacao is natuurlijk ook een mogelijkheid. Niet iedereen houdt van koude voeten in de sneeuw of de wintersport. Kijk bij de vakantiehuizen met Oud en Nieuw op de exotische eilanden en ontdek de vele mogelijkheden voor een gezellige Oud en Nieuw op het strand. De definitie van een droomvakantie is nu eenmaal voor iedereen anders.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/