Vier Oud en Nieuw in de voordelige vakantiehuizen in Zwitserland

Ontdek Zwitserland in een sneeuwwit landschap tijdens de vakantiehuizen met Oud en Nieuw in Zwitserland. Het natuurlijk landschap van dit vakantieland is prachtig maar als het bedekt is met sneeuw, is het nog indrukwekkender. Lees meer

Skigebied in Zwitserland

Zwitserland  /  Kies uw resort

Stad Hoogte van Resort Totaal aantal skiliften Pistenlengte Nachtskiën
Nendaz 1400 - 1900 m 20 135 km  170 km  26 km Bekijken
Zermatt 1620 - 3820 m 54 220 km  62 km Bekijken
Grindelwald 950 - 1000 m 20 33 km  56 km  13 km Bekijken
CRANS MONTANA 1510 - 2883 m 32 70 km  15 km  Bekijken
Saas Fee 1800 - 3600 m 20 60 km  20 km  Bekijken

Speciale Vakantiehuizendeals in Zwitserland


Informatie

Ontdek Zwitserland in een sneeuwwit landschap tijdens de vakantiehuizen met Oud en Nieuw in Zwitserland. Het natuurlijk landschap van dit vakantieland is prachtig maar als het bedekt is met sneeuw, is het nog indrukwekkender. De bergen zijn bedekt met sneeuw, uw camera maakt overuren. Een vakantiehuis in Zwitserland huren met een stel vrienden of uw eigen gezin is perfect als u op een eigen plek samen het eindejaar wilt afsluiten. Een van de opties is een accommodatie bij een grotere stad zoals Lausanne met de mooie kathedraal en talloze andere mooie plekjes of bij de stad Bern met het unieke historische stadscentrum. U kunt ook kiezen voor een vakantie accommodatie bij een wintersportresort. Het is maar net wat aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Een stad verkennen tijdens een stadswandeling is zeker een aanrader, de Zwitserse steden zijn in de decembermaand prachtig versierd.

Markten in Zwitserland

Zowel de grote als kleine steden zijn sfeervol verlicht tijdens de laatste maand van het jaar. U ontdekt bijna in elke stad of dorp wel een grote of kleine kerstmarkt overladen met lekker eten en glühwein, ambachtelijke kerstversiering, kleding en kerststallen. In de grotere steden vindt u ook activiteiten zoals een kerstcircus of een kunstijsbaan. Jong en oud vindt wel wat van zijn gading op deze sfeervolle markten. De drie grootste in Zwitserland vindt u in Bern, Bazel en Zürich, hier komen duizenden mensen opaf.

Wintersportvakantie in Zwitserland

Een wintersport vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Zwitserland is sportief, gezellig en romantisch. Er zijn vele redenen om wel of niet te kiezen voor Zwitserland als wintersportbestemming. Het staat bekend als een iets duurdere wintersportland maar daar staat tegenover dat u kiest voor een professionele bestemming met een goed verzorgde uitrusting en zeer hoge bergen. Een wintersportvakantie in Zwitserland heeft veel voordelen zoals moderne liften, kindvriendelijke pistes, prachtige omgeving, authentieke bergdorpen, alle vormen van activiteiten in de sneeuw zijn mogelijk. Wat betrefd het laatste item; informeer vooraf zeer goed wat de sportieve mogelijkheden van het door u gekozen skiresort zijn. Zwitserland is een paradijs voor liefhebbers van natuur en wintersport.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.