Bestemmingen Inspiratie Informatie

Proef de Kerstsfeer vanaf de vakantiehuizen in Zwitserland

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Kerst in Zwitserland is gezellig en romantisch. Een witte kerst in de bergen in uw favoriete gezelschap wil toch iedereen? De sneeuwzekerheid in december... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Zwitserland


Informatie

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Kerst in Zwitserland is gezellig en romantisch. Een witte kerst in de bergen in uw favoriete gezelschap wil toch iedereen? De sneeuwzekerheid in december is groot in Zwitserland, deze vormen plezierige omstandigheden voor uw sportvakantie. Een andere attractie van deze Kerstvakantie zijn de kerstmarkten.

Kerstmarkten in Zwitserland

De hele maand december bezoekt u de Zwitserse steden met romantische kerstverlichting en kerstmarkten vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Zwitserland, denkt u hierbij aan Zürich, Bazel en Bern om een paar voorbeelden te noemen. Deze kerstmarkten zijn een aanvulling op het kerstwinkelen in de sfeervol versierde winkelstraten. Op de kerstmarkten vindt u allerhande kerstprodukten, kleding en decoratie, eten en drinken, ambachtelijke voorwerpen en tradities; alles in een rood jasje. Een laagje sneeuw maakt een bezoek aan deze markten super romantisch. U vindt de grootste indoorkerstmarkt in Zürich, een kerstmarkt in Bern met het historische centrum als décor is uniek en de kerstverlichting in Bazel overtreft alles. Vergeet ook de kleine dorpen niet waar rond de kerstdagen gezellige evenementen op straat worden georganiseerd.

Wintersport in Zwitserland

De Kerstdagen doorbrengen op de skilatten met een kerstmuts op kan heel gezellig zijn. Steeds meer mensen kiezen voor de vakantiehuizen met Kerst in Zwitserland op een skiresort. Houd wel rekening met het feit dat een wintersport in Zwitserland relatief duurder is, speciaal deze periode. Daarentegen kiest u met een wintersportvakantie in Zwitserland wel voor een gebied met maximale sportieve mogelijkheden. Zo liggen er kleinere skigebieden bij de regionale hoofdsteden en grote skigebieden zoals bij Quatres Vallees en Portes du Soleil. Zo vindt u hier het Juragebergte maar ook het hoogste punt bij de Matterhorn op 4478m. Ontdek in Zwitserland ook de mix van kuuroorden en gezellige skidorpen. Mooie voorbeelden hier van vindt u bij Crans Montana, St Moritz of Verbier. De combinatie van winterfrisse berglucht, wellnessbehandelingen en wintersportactiviteiten vullen elkaar prima aan. Een Kerstvakantie in Zwitserland is superleuk.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.