Last minutes in Zwitserland met het mooiste uitzicht

Spontaan op vakantie gaan naar één van de last minute vakantiehuizen in Zwitserland, dat is een uitstekend idee. Zeker als u een natuurliefhebber bent of wanneer u houdt van een actieve vakantie in de bergen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zwitserland


Informatie

Spontaan op vakantie gaan naar één van de last minute vakantiehuizen in Zwitserland, dat is een uitstekend idee. Zeker als u een natuurliefhebber bent of wanneer u houdt van een actieve vakantie in de bergen. Zwitserland bestaat voor een groot deel uit de grillige bergen van de Alpen. Deze bieden allereerst een schitterend uitzicht over groene dalen met pittoreske dorpjes en de rode treinen die door het landschap rollen, maar ook steile besneeuwde bergtoppen, lange tunnels en heel veel mogelijkheden voor bergsporten. Vanuit een last minute vakantiehuis in Zwitserland kunt u genieten van de spectaculaire natuurlijke omgeving van de Walliser Alpen of een kijkje nemen in de dorpen uit het kinderboek Heidi. Naast de bergen heeft Zwitserland ook een aantal schitterende meren zoals het meer van Luzern of het meer van Geneve. Hier kunt u naar hartelust genieten van activiteiten zoals zwemmen, vissen, duiken en zeilen. Ook een spontane cultuurvakantie begint in Zwitserland. Bezoek het Middeleeuwse centrum van Bern, het Calvijn college in Genève of de Augustinergasse in Zürich, hier woonden ooit de Middeleeuwse ambachtslieden, tegenwoordig vindt u hier diverse toeristische winkels en restaurants. Met het geld dat u bespaart op een last minute vakantie in Zwitserland kunt u zich misschien een extra uitstapje veroorloven of een mooi aandenken kopen, zoals de heerlijke chocolade of een beroemd zakmes.

Geniet van een stedentrip

Heeft u er altijd al van gedroomd om een stedentrip te maken naar Genève of Zürich, een van financiële hoofdsteden in Europa en heeft u nu een paar dagen tijd om daar van te genieten? Profiteer dan van de last minute aanbiedingen in Zwitserland. Geniet van een roeibootexcursie op het meer van Zürich of bezoek de buitenwijk Dübendorf, hier vindt u het interessante Militaire luchtvaartmuseum. Hier zijn drie Junker JU 52's beschikbaar voor een toeristische vlucht over het spectaculaire landschap. Aan het meer van Genève kunt u maximaal genieten van de geluiden van het Montreux Jazzfestival in juli. Een bezoek aan een historische stad zoals Bern met het Münster van Bern is zeker de moeite waard. Dit is de grootste kathedraal met de waardevolle glas-in-lood collectie inclusief het raam: de Dans van de dood. U leest het al, er zijn talloze mogelijkheden voor een cultuurvakantie met de vakantiehuizen in Zwitserland bij Bungalow.Net.

Vier seizoenen vol vakantieplezier in Zwitserland

De beste vakantie in de open lucht vindt u in Zwitserland. Met een de betaalbaar last minute vakantiehuis in Zwitserland kunt u aan het meer van Genève genieten van een zwem- en roeivakantie in de zomer. Neem deel aan een catamaranrace of bezoek het kasteel Chillon, een van de meest bezochte historische bezienswaardigheden van Zwitserland. Natuurlijk zult u ook genieten van de bergen, dat kan bijna niet anders in Zwitserland. Pak uw rugzak en trek er op uit en geniet van een wandelvakantie langs uitdagende routes zoals de Monta Rosa route. Stop bij een berghut of skiresort zoals Saas-Fee. Hier beleeft u het hele jaar door een ski-vakantie. Voor de echte avonturier is er de mogelijkheid van een klimvakantie op de beroemde Matterhorn, vanuit Zermatt of de bestijg de Eiger vanuit Interlaken. De last minute vakantiehuizen in Zwitserland zijn het uitgangspunt voor uw vakantieplezier het hele jaar rond.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.