Vakantiehuizen voor de Meivakantie Zwitserland

In het vakantieland Zwitserland kunt u prachtige steden bezoeken vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Zwitserland. Bezoek Zurich met de schilderachtige Altstadt, de gotische basiliek Fraumunster... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zwitserland


Informatie

In het vakantieland Zwitserland kunt u prachtige steden bezoeken vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Zwitserland. Bezoek Zurich met de schilderachtige Altstadt, de gotische basiliek Fraumunster of het Zwitserse nationale museum vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Zwitserland. Het klokkenmuseum in La chaux de Fonds is heel speciaal vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Zwitserland, het schoolvoorbeeld van Zwitserse precisie. Bezoek vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Zwitserland het mooie Lausanne. Ontdek de Notre Dame, chateau St Maire en wandel over de prachtige promenade van haven d´Ouchy. Zo heeft elke stad in Zwitserland zijn eigen schoonheid. Een meivakantie in Zwitserland is ontspanning in de natuur.

Boek nu uw meivakantie in Zwitserland en ontdek de rijke cultuur

Tijdens een meivakantie in Zwitserland kunt u de rijke cultuur van Zwitserland ontdekken, stijlvol en afwisselend. Zo staat in Vaud het Benedictijnse klooster in Romainmotier met een grote historische waard. Ontdek de barokke kathedraal met de afdijbibliotheek in St. Gallen tijdens een meivakantie in Zwitserland. Als u van cultuur houdt, boek nu uw meivakantie in Zwitserland. In Neuchatel komt u in aanraking met de koffiecultuur, het lekkere eten en de middeleeuwse gele stenen gebouwen kenmerkend voor deze stad. Tijdens een meivakantie in Zwitserland kunt u in het Brig in Wallis een bijzonder kasteel bezoeken, het Stockalperschloss. Zwitserland is een bijzonder cultuurland met veel schoonheid in een prachtig landschap.

Meivakantie met de familie in Zwitserland in de bergen

Een meivakantie met de familie in de Zwitserse bergen wil toch iedereen? De Zwitserse Alpen kent iedereen, het is een natuurhistorisch werelderfgoed. Het rotsmassief van de Eiger, Monch en Jungfrau vormen een prachtig gletsjer landschap rond de Aletschgletsjer. Een wandeling door dit gebied tijdens de meivakantie met de familie in Zwitserland is onvergetelijk. De Zwitserse Alpen biedt samen met de Berner Alpen, Walliser Alpen en Urner Alpen een wandelparadijs tijdens een meivakantie met de familie in Zwitserland. Wallis is een prachtige bestemming voor uw meivakantie met de familie. U kunt hier klimmen, wandelen, golfen en eindeloos genieten van de natuur. De mountainbiketochten zijn uitdagend en zonder leeftijdsgrens. U vindt actief vakantieplezier in de Zwitserse bergen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/