Kies voor een unieke Herfstvakantie in Zwitserland

Een herfstvakantie in Zwitserland is een gezellige vakantie, meestal ligt er nog geen sneeuw uiteraard afhankelijk van de hoogte van waar het vakantiehuis voor herfstvakantie in Zwitserland staat. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zwitserland


Informatie

Een herfstvakantie in Zwitserland is een gezellige vakantie, meestal ligt er nog geen sneeuw uiteraard afhankelijk van de hoogte van waar het vakantiehuis voor herfstvakantie in Zwitserland staat. De natuur is aan het veranderen in deze tijd van het jaar, dit maakt een wandeling of fietstocht door het Zwitserse landschap nog aantrekkelijker. De tijd van het jaar heeft een rustiger uitstraling, wat prachtig aansluit bij een wellnessvakantie in Zwitserland.

Rust in Zwitserland

Vakantie vieren geven de mens de kans om geestelijk en lichamelijk tot rust te komen. De een doet dat met een heftige fietstocht en de ander trekt zich drie dagen terug in een spa. In een spa kunt u inschrijven op ontspannende en genezende behandelingen voor lichaam en ziel. Een spa in Zwitserland vindt u bijna altijd in de natuur of in de bergen. De combinatie van een fijne wandeling in de frisse berglucht in het najaar en een behandeling in een heilbad vullen elkaar prima aan, beweging is een van de positieve elementen. Gastronomie is een ander element en dat hoeft verrassend genoeg niet altijd een dieet te zijn.

Steden in Zwitserland

Tijdens een herfstvakantie bij de vakantiehuizen in Zwitserland kunt u kennis maken met de mooie steden van Zwitserland. Bern is een van deze steden, deze stad wordt wel de Bondsstad genoemd. Bern heeft een historisch en sfeervol stadscentrum, beschermd door de UNESCO. Een rondwandeling door deze stad wilt u niet missen. Zürich is de grootste stad van Zwitserland. U zult hier heel veel banken aantreffen. De geschiedenis heeft geleerd dat vrijdenkers zich zeer goed thuis voelen in deze stad. Daarnaast kunt u hier talloze musea bezoeken met gevarieerde onderwerpen van modern tot zeer oude kunst en beeldhouwwerken. De stad ligt prachtig met een uiterste punt aan het meer van Zürich. Verwen uzelf met een Herfstvakantie in Zwitserland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.