Spontaan op reis met de last minutes in Zeeland

Er is nooit een beter moment voor een heerlijke strandvakantie in Zeeland dan nu. De last minute vakantiehuizen in Zeeland liggen binnen handbereik! Ideaal voor een vakantie met het hele gezin. De hond kan ook mee... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Zeeland

Speciale Vakantiehuizendeals in Zeeland


Informatie

Er is nooit een beter moment voor een heerlijke strandvakantie in Zeeland dan nu. De last minute vakantiehuizen in Zeeland liggen binnen handbereik! Ideaal voor een vakantie met het hele gezin. De hond kan ook mee, samen de natuur verkennen en lange strandwandelingen maken. Zeeland bestaat uit een aantal eilanden die door dijken en bruggen met elkaar verbonden zijn. Overal vindt u water rondom u en dat betekent ook veel stranden, gezellige badplaatsen en watersportmogelijkheden. Niet voor niets is Zeeland een van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Verblijf tijdens uw last minute vakantie in Zeeland bijvoorbeeld in Domburg, Renesse, Scharendijke of Kamperland, allemaal bekende badplaatsen aan de Zeeuwse Kust. De brede zandstranden nodigen u uit voor een dagje aan zee, lekker zonnebaden op het strand en af en toe een duik in het water. Watersportliefhebber opgelet, Zeeland biedt een breed scala aan activiteiten zoals kitesurfen, windsurfen, zeilen en duiken.

Nationaal Park Oosterschelde

Vanuit de last minute vakantiehuizen in Zeeland heb je de kans om een uniek natuurgebied te bezoeken. De Oosterschelde veranderde door de aanleg van de Deltawerken in 1986 in een ondiepe zeearm met kilometers zout water, waarvan bijna een derde bij eb droogvalt. In 2002 kreeg dit natuurgebied de status van Nationaal Park, de grootste van Nederland. De natuur en economie gaan hier hand in hand. Ongeveer 1.500 hectare is in gebruik voor de traditionele mosselcultuur. Bovendien is het gebied bekend door de oesterteelt, de kreeftenvisserij en de visserij. Sinds de laatste decennia van de 20e eeuw is ook recreatie een belangrijke factor in de Oosterschelde. De pleziervaart en de sportvisserij profiteren van dit kunstmatige en unieke natuurgebied. Duikers hebben de onderwaterwereld hier ontdekt wat nu een van de belangrijkste duikcentra van Nederland is.

Cultuur opsnuiven in Zeeland

Vanuit je last minute vakantiehuis in Zeeland is de hoofdstad en grootste plaats van de provincie, Middelburg, een echte must en je krijgt er geen spijt van. De stad heeft onnoemelijk veel monumenten waarvan de abdij die in 1125 werd gesticht, de beroemdste is. De Abdij van Middelburg heeft een bijna 91 meter hoge toren en grenst aan de Nieuwe Kerk en de Koorkerk, die de Lange Jan genoemd wordt en voor velen het symbool van Middelburg is. Vlakbij de Abdij staat de 15e-eeuwse Munttoren. Het prachtige, laatgotische Stadhuis aan de Markt dateert uit 1458. Met ruim 1100 rijksmonumenten de zevende monumentenstad van Nederland. Veere is een mooi historische stadje en één van de zeventien beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. Als je er rond loopt dat zie je de vele monumenten die het kleine stadje heeft. De Grote Kerk uit 1348 valt het meest op. Het Stadhuis van Veere heeft een prachtige met een toren en klokkenspel uit de 16e eeuw. Er is zo veel te doen dat u zich geen moment zult vervelen op een last minute vakantie in Zeeland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.