Strandvakantie met de last minutes in Noord Holland

Beleef de tijd van uw leven met de last minute vakantiehuizen in Noord-Holland, een veelzijdige provincie met vooral ook heel veel strandplezier. Neem de hond mee om met het complete gezin te genieten van lange... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Holland


Informatie

Beleef de tijd van uw leven met de last minute vakantiehuizen in Noord-Holland, een veelzijdige provincie met vooral ook heel veel strandplezier. Neem de hond mee om met het complete gezin te genieten van lange strandwandelingen, fietstochten door de duinen en de pittoreske dorpjes en stadjes te verkennen. Ook de bollenvelden en natuurlijk de bruisende stad Amsterdam horen bij een last minute vakantie in Noord Holland.

Genieten aan de stranden

Voor Amsterdammers is Zandvoort hèt zomerstrand bij uitstek. In de eerste plaats omdat je er vanaf het Centraal Station in Amsterdam binnen een half uur met de trein bent. Je loopt vanaf station Zandvoort zo het strand op. Makkelijker kan het niet. Ook vanaf de last minute vakantiehuizen in Noord Holland is dit een heerlijke plek om te genieten aan het strand. Deze strekt zich een paar kilometer naar links en rechts uit en loop je iets verder door, dan heb je het strand voor jezelf. De duingebieden rondom Zandvoort zijn prachtig, met naaldbossen en veel wild. De Amsterdamse Waterleidingduinen is voor publiek toegankelijk en ook de Kennemerduinen is een schitterend natuurgebied. Als je verder naar het noorden gaat kom je bij de bruisende badplaatsen Egmond aan Zee, Petten, Julianadorp en Callantsoog. De hele kustlijn van Noord Holland heeft prachtige brede zandstranden en de daarbij behorende boulevards, paviljoens en heel veel gezelligheid. Met onze last minutes in Noord Holland is genieten aan het strand altijd dichtbij.

Twee hoofdsteden ontdekken

Als je een last minute vakantiehuisje in Nood Holland huurt mag je de hoofdstad van Nederland niet overslaan. De Nieuwe Kerk en het Koninklijk Paleis op de Dam zijn beide voor publiek opengesteld. Het Rijksmuseum is pas weer heropend en is mooier dan ooit. Ga met een rondvaart door de grachten die nu al 400 jaar bestaan en bekijk stad eens vanuit een ander perspectief. Breng een bezoek aan de langste markt van Europa: de Albert Cuypmarkt. Haarlem, de provinciehoofdstad is ook een prachtige historische stad. Een echte aanrader vanuit onze last minute vakantiehuizen in Noord Holland, want het ligt centraler dan Amsterdam. Het Teylers Museum uit 1778 is alleen al vanwege het gebouw een bezoek waard. De laken- en zijdefabrikant en bankier Pieter Teyler opende zijn met museum met natuurkundige instrumenten, tekeningen, fossielen en mineralen. De vele smalle straatjes, hofjes en winkeltjes nodigen uit tot slenteren en kijken. De Sint Bavo of Grote Kerk die aan de Grote Markt staat is een middeleeuwse kruiskerk in gotische stijl en staat in de top 100 van de UNESCO wereld erfgoedlijst in Nederland. Beleef de cultuur tijdens een last minute vakantie in Noord Holland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.