Vakantiehuizen voor de Zomervakantie in Noord Holland

Bij de vakantiehuizen voor zomervakantie in Noord Holland liggen prachtige stranden in de nabije omgeving. De strandvakantie tijdens de zomervakantie in Noord Holland is aantrekkelijk dankzij de schone stranden en watersportactiviteiten in een... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Holland


Informatie

Bij de vakantiehuizen voor zomervakantie in Noord Holland liggen prachtige stranden in de nabije omgeving. De strandvakantie tijdens de zomervakantie in Noord Holland is aantrekkelijk dankzij de schone stranden en watersportactiviteiten in een gezellige sfeer. Aan het IJsselmeer bij Volendam kunt u fantastisch zwemmen, en surfen met speelruimte voor de kleintjes. Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Noord Holland is de kustlijn van Haarlem een goede keus als u van actie en beweging houdt tijdens de zomervakantie in Noord Holland. Het IJmuiderstrand is gezellig en compleet met activiteiten, bij Zandvoort ligt een breed strand met veel strandactiviteiten voor kinderen. Tijdens een zomervakantie in Noord Holland kunt u kiezen voor een passende strandvakantie dankzij de 300 km lange kuststrook van Noord Holland.

Kies voor actieve zomervakantie in de natuur Noord Holland

De actieve zomervakantie in de natuur in Noord Holland is uniek vanwege het bijzondere natuurlijke landschap. Ontdek de Zaanstreek vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Noord Holland, waterland en polderlandschap. U vindt hier een prachtig netwerk van fiets- en wandelroutes tijdens de zomervakantie in Noord Holland. De waterplas in het midden is perfect voor surfen, kano varen, surfen en vissen. Bij Texel vindt u prachtige mogelijkheden voor strandwandeling, wandeling door duinen en heidevelden en de Ommetjes-wandelpaden door en langs de weilanden. Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Noord Holland vindt u bij Zandvoort geweldige natuur van nationaalpark Zuid Kennemerland en Amsterdamse Waterleidingduinen. Kies voor het Waterland als u van waterrecreatie houdt, hier vindt u een complete watersportvakantie.

De culturele zomervakantie in Noord Holland is geweldig

Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Noord Holland kunt u gezellige dorpen en badplaatsen bezoeken. Haarlem is de Bloemenstad vanwege de tulpenhistorie in deze regio Daarnaast vindt u in Haarlem het Frans Halsmuseum en een mooie grote kerk. In Volendam kunt u vier mooie kerken bezoeken zoals de Stolphoevekerk, ontdek tijdens de zomervakantie in Noord Holland ook de unieke klederdracht, de vissersboten en proef de maritieme sfeer in de haven. Bezoek vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Noord Holland de musea in Zandvoort zoals het Zandvoortsmuseum en het Jutters muZEEum. Kies voor de route langs de oorlogsbunkers in de duinen als dit uw interesse heeft. Dankzij het brede aanbod van cultuur is uw zomervakantie in Noord Holland een groot succes.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.