Vakantiehuizen voor de Zomervakantie in Drenthe

Bij de vakantiehuizen voor zomervakantie in Drenthe kunt u uitgebreid kennis maken met de cultuur van Drenthe. Het Hunebedcentrum in Borger op de Drentse Hondsrug laat de prehistorische stenen-grafmonumenten hun eigen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Drenthe


Informatie

Bij de vakantiehuizen voor zomervakantie in Drenthe kunt u uitgebreid kennis maken met de cultuur van Drenthe. Het Hunebedcentrum in Borger op de Drentse Hondsrug laat de prehistorische stenen-grafmonumenten hun eigen taal spreken in het Drentse landschap. Het Veenpark in Barger Compascuum is een informatiecentrum met heel veel actie, een turfschip, een plaggenhut en zelfs een nieuwe speeltuin. Maak de ontdekkingsreis vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Drenthe in het Drents museum in Assen met de Ontdekkingskamer. Tien grootvaders vertellen over het leven van toen met hun werktuigen, een leuke dagexcursie tijdens de zomervakantie in Drenthe. Dit zijn een paar prachtige voorbeelden van Drentse cultuur en historie tijdens een gezellige zomervakantie.

De actieve zomervakantie in Drenthe is een groot succes

Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Drenthe kunt u kiezen uit diverse buitenactiviteiten zoals Nordic walking oftewel langlaufen op land. U vindt meerdere routes in de natuur. De ruiterpaden zijn eveneens rijk vertegenwoordigd tijdens een zomervakantie in Drenthe, de manier om te genieten van rust en ruimte in de natuur. De wandelvakantie en fietsvakantie vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Drenthe is een fijne manier om te ontspannen in de natuur. Als u van natuur houdt, bezoek dan een van de drie nationaalparken in Drenthe zoals Drents Friese Wold, Dwingelderveld en Drentsche Aa. Vergeet ook de diverse vaarroutes in Drenthe niet tijdens de zomervakantie in Drenthe. Er is voor ieder wat wils.

Geniet van het mooie Drenthe tijdens de zomervakantie

Als u rondkijkt in de omgeving vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Drenthe zult u beslist de schaapskudde van Westerbork tegenkomen. Het zijn Schoonebeeker schapen die grazen rond het dorp Orvelte. Het is goed voor de natuur, een leuke toeristische attractie tijdens de zomervakantie in Drenthe. Als u gereden wilt worden als u rondkijkt in de omgeving, kiest u dan voor de Bospaardentram. U hoeft alleen maar te genieten van alles wat u ziet en hoort tijdens de zomervakantie in Drenthe. Bezoek de Lokkerij vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Drenthe. Het is een ooievaarskolonie-buitenstation bij Reest. De Hunzevallei is een prachtig beekdal. U kunt hier heerlijk fietsen, wandelen, kano varen, vogels spotten, genieten van de rust en natuur.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/