Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Drenthe

In de omgeving van uw vakantiehuizen voor weekendje weg in Drenthe kunt u kiezen voor een zeer afwisselende actieve vakantie. Maak de keus voor bijzondere activiteiten zoals ballonvaarten maken vanaf Veendam en Frederiksoord. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Drenthe


Informatie

In de omgeving van uw vakantiehuizen voor weekendje weg in Drenthe kunt u kiezen voor een zeer afwisselende actieve vakantie. Maak de keus voor bijzondere activiteiten zoals ballonvaarten maken vanaf Veendam en Frederiksoord. Met een groep kunt u vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Drenthe gaan paintballen zoals in Assen en Borger. De boottochten tijdens een weekendje weg in Drenthe zijn een succes. Ga met de Jan Plezier in Meppel of ga Zeilen met de schipper. Daarnaast vindt u tijdens een actief weekendje weg in Drenthe talloze wandelroutes op het platteland, van dorp naar dorp of een knapzakroute. U kunt kiezen voor een themaroute langs cultuur met een thema. U kunt fijn ontspannen in Drenthe.

Een cultureel weekendje weg in Drenthe is fantastisch

Tijdens een cultureel weekendje weg in Drenthe vindt u veel vakantieplezier. Breng een bezoek aan de stad Emmen. U vindt hier tijdens een weekendje weg in Drenthe een prachtige dierentuin. Daarnaast is Emmen een mooie stad met vele monumenten zoals de Synagoge, de Traverse-grote loopbrug, de Majellakerk. In en om Emmen vindt u tien hunebedden. Dit is bijzondere historische cultuur vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Drenthe. Het groene hart van Emmen en de weekmarkt en Vlindermarkt geven de stad het imago van oud en nieuw. Tijdens een weekendje weg in Drenthe kunt u ook kiezen voor andere steden zoals Assen of een dorp als Orvelte. Orvelte is een historisch dorp waar alles leeft en werkt in een autovrije zone met kinderkopjes, niet voor niets een toeristische publiekstrekker.

Een weekendje weg in Drenthe met kinderen is geweldig

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Drenthe kunt u eindeloos genieten van uw vakantie met de kids. Dankzij de vele parken die u kunt bezoeken tijdens een weekendje weg in Drenthe, zal het hele gezin genieten. Denkt u hierbij aan het Verkeerspark Assen waar kinderen kunnen racen en een rijbewijs halen. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Drenthe is Speelstad Oranje vindt u veel speelplezier voor 2-13 jarige. Het Drouwenerzand attractiepark in Drouwen biedt veel attracties en speeltoestellen. Tijdens een weekendje weg in Drenthe kunt u het Sprookjeshof Zuidlaren bezoeken met kinderboerderij en speeltuin. Het Planetron Cinedrome in Dwingeloo ligt aan de rand van nationaalpark Dwingelderveld waar sterren en planeten de hoofdrol spelen. Jong en oud beleeft veel plezier aan een weekendje weg in Drenthe.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.