Kies voor een onvergetelijk weekendje weg in Overijssel.

Verwen uzelf met een weekendje weg bij de gezellige vakantiehuizen in Overijssel. Overijssel is een bruisende provincie in Nederland waar van alles valt te beleven. U vindt hier ontspanning, activiteiten en u kunt gezellig... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Overijssel


Informatie

Verwen uzelf met een weekendje weg bij de gezellige vakantiehuizenin Overijssel. Overijssel is een bruisende provincie in Nederland waar van alles valt te beleven. U vindt hier ontspanning, activiteiten en u kunt gezellig een avondje uit. Liefhebbers van cultuur kunnen een museum bezoeken maar ook genieten van theater, kunst, cabaret , muziek. Als u met de kinderen op stap gaat, mag een bezoek aan het attractiepark avonturenpark Slagharen niet ontbreken aan uw weekendje weg in Overijssel. Een paar dagen in de natuur doorbrengen is heerlijk in Overijssel dankzij de prachtige natuurgebieden zoals het Haagse Bos bij Losser of het bos- en heidegebied Witte Veen en wat dacht van de Weerribben?. Het is wel duidelijk, u hoeft zich geen moment te vervelen als u voor deze provincie kiest als vakantiebestemming.

Cultuur opsnuiven in Overijssel

Een weekendje weg in Overijssel is een leuke manier om kennis te maken met een stad. Een van de manieren is een bezoek aan een museum of het maken van een stadswandeling zoals in Zwolle, een van de mooie Overijsselse steden. Tijdens de WOII heeft de stad heel wat meegemaakt met de duitsers. De stad ligt in de IJsseldelta aan de Overijsselse Vecht, dus bruggen en water zijn een belangrijk onderdeel van het stadsbeeld. Het is de groenste stad van Europa met diverse parken in de stad. Daarnaast vindt u hier een sfeervol historische binnenstad. Als u rondkijkt in de stad ontdekt u religieuze gebouwen zoals de Boerenkerk, verdedigingswerken in de vorm van poorten, molens zoals de Passiebloem en unieke begraafplaatsen. En dan hebben we het nog niet gehad over een dagdeel winkelen of lekker uit eten gaan in deze zelfde stad. Als u van museum bezoek houdt, kunt u alle kanten op. Denkt u aan het Bolletje Bakkerijmuseum in Almelo, het Stedelijke museum in Zwolle of het Smederij museum in Hellendoorn. In de omgeving van uw vakantiehuis in Overijssel vindt u altijd iets wat u wilt zien of doen.

Actief genieten in Overijssel

U hoeft niet altijd actief bezig te zijn tijdens een weekendje weg in Overijssel. Een bezoek aan een van de sauna’s of wellnesscentra is zeker aan te raden als u op zoek bent naar volledige ontspanning en wat rust. U vindt overal wel een sauna zoals in Zwolle of een wellness in Delden of een sauna en beautycentrum in Nijverdal, informeer bij uw vakantiehuis naar de mogelijkheden in de omgeving. Wandelen en fietsen en kano varen zijn drie plezierige buitenactiviteiten, het hele jaar, dankzij de prachtige natuurlijke omgeving. U kunt kiezen voor de natuurgebieden maar ook een fietstocht van dorp naar dorp over het platteland is al heel onstpannend. Overijssel is een unieke, gezellige, culturele en natuurlijke vakantiebestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.