Mobile Home 6 persons porch

BN1002408
6
3
1
1
Bekijk kaart

Ligging

Voor een lange vakantie of een weekend of midweek er even heerlijk uit zijn dan is dit mooie park aan het kabbelende riviertje De Regge een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de streek Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor fijne wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele uitstapjes. Een dagje erop uit met de kinderen is geen enkel probleem, want dichtbij liggen diverse attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Koningin Julianatoren en De Waarbeek.

De accommodaties van Vakantiepark Mölke bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, een ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. U wordt overladen met comfort. U kunt er kiezen voor mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna van 2 tot 8 personen.

Bovendien is er op dit kleinschalige vakantiepark van alles gedaan om de vakantievreugde te vergroten. In elke vakantieperiode is er een animatieteam om jong en oud te vermaken met het dagelijkse meeleeftheater, de wekelijkse familie bingo, sport en spel, en nog veel meer. En we mogen zeker niet vergeten: het onlangs gerenoveerde zwembad met leuke waterspuitpunten.
In de maanden mei, juni en vanaf begin tot half september is er animatie voor de allerkleinsten op het park.

Interieur

Deze luxe en zeer ruime Mobile Home Luxe heeft als extra een veranda. Deze nieuwe stacaravan is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen. De woonkamer wordt verwarmd met een kachel en is voorzien van een LCD-kabel-TV. De keuken is compleet ingericht met onder meer een koelkast, gasfornuis met vier pitten en een koffiezetapparaat.

Deze mobile homes hebben drie slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een 2-persoonsbed. De tweede slaapkamer is ingericht met twee 1-persoonsbedden. Tot slot is er een slaapkamer voor de kids met een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed, een kussen en bedlinnen. De badkamer is ingericht met een douche en wastafel. Het toilet is apart.

Maximaal één huisdier is welkom.

Buiten is er tuinmeubilair om van de buitenlucht en omgeving te genieten. De auto kan geparkeerd worden bij de accommodatie.

Omgeving

Alles wat je op het park kunt beleven, maakt ook deel uit van de omgeving.
- Buiten het park zijn veel speeltuinen , met kunstgras eromheen. Ook kun je op de luchttrampoline springen en spelen in de buitenspeeltuin met speelhotel, grote glijbaan en nog veel meer. Tijdens de vakantie heb je altijd kans dat je de mascotte ‘Eeky’ tegenkomt. Samen met het recreatieteam doet hij alleen maar leuke dingen! Oh ja, er is ook een mini-kinderboerderij met geiten, kippen en grote konijnen.
- Een activiteit die spanning veroorzaakt is boogschieten, luchtbuks- of blaaspijpschieten op de schietbaan. Deze activiteiten vinden altijd plaats onder begeleiding van een instructeur. Met boogschieten en geweerschieten laat je de kracht van je haviksogen, vaste handen en hoge concentratie zien. Blaaspijpschieten is het minst gevaarlijk van de drie, maar even spannend. Leuk voor kinderen die zich een echte Indiaan voelen.

Het Partycentrum biedt grote mogelijkheden voor diverse binnenactiviteiten.
- De binnenspeeltuin is een grote overdekte ruimte met glijbaan, hoge toren, touwbrug, evenwichtsbalk, stuiterende kippen, bal en nog veel meer. Goed voor urenlang vermaak. Naast het Restaurant bevindt zich de binnenspeeltuin. Terwijl u geniet van een kopje koffie, lunch of diner, kunt u uw kinderen in de gaten houden.
- Er is ook gratis een verwarmd binnenzwembad beschikbaar.
- Voor een altijd gezellig en gezellig potje bowlen kunt u gebruik maken van de gloednieuwe bowlingbaan. Moderne witte rijstroken en LED-verlichting geven het een onderscheidende uitstraling.

- Het kindvriendelijke restaurant bij de binnenspeeltuin is het hele jaar geopend. Terwijl ze aan tafel zitten, kunnen kinderen zich vermaken in de aangrenzende binnenspeeltuin. Voor de kinderen worden diverse menu's geserveerd, waaronder chips, snacks en lekker ijs. Er zijn voldoende kleurplaten en kleurpotloden voor de kinderen. Er zijn kinderstoelen, babyverschoonfaciliteiten en er is een rustige ruimte beschikbaar waar de kleintjes kunnen slapen (op reservering).
- Bij mooi weer kunt u uiteraard buiten eten op het terras aan de Regge . Je kijkt vanaf het terras naar de kade met het motorschip "Regge Stream", de fluisterboten en kano's.

En nu naar buiten, het milieu! Wat een prachtige rivier is de Regge. Op en langs het water is veel te beleven. Er is volop natuur: biezen groeien weelderig, eenden en ganzen broeden aan de oevers en als je geluk hebt zie je zelfs een ijsvogel.
- Maak een rivierboottocht over de Regge met het elektromotorschip "Regge Stream". Het is een kopie van de Boston Tea Party-boot, die rond 1850 erg populair was in Engeland. De comfortabele boot biedt plaats aan maximaal 25 volwassenen. De houten overkapping met sfeerverlichting biedt beschutting tegen zon, regen en kou. Er kunnen verfrissende drankjes worden geserveerd. Of een heerlijk kopje koffie met krentenwegge, een lekkernij uit de streek. Vanaf het water kunt u genieten van de prachtige flora en fauna. Langs de route zijn er diverse bezienswaardigheden. Zo ziet u langs de weg de Pelmolen, een biologische boerderij, een recreatieboerderij met “boerengolf” en een wijngaard. De schipper is een geweldige verteller. De reis duurt 45 minuten.
- Ook organiseren zij culinaire rondvaarten langs de Regge, waarbij u kunt genieten van diverse gerechten (4- of 5-gangen).
- Een " Tour Reggestreek " is een gevarieerd programma van 8 - 20 personen dat ongeveer 5 uur duurt. Onderweg kunt u genieten van lekkere hapjes en drankjes en stapt u van de boot voor sightseeing of een leuke activiteit. Het arrangement is te boeken van maandag tot en met vrijdag.
- Huur een fluisterboot (met elektromotor) en beleef de prachtige Reggestreek. Vaar zelf met de fluisterboot met 4 tot 10 km/u over de Regge en ontdek ondertussen de bijzondere en rustige omgeving. De boten zijn gemakkelijk te hanteren. De platbodemboten zijn behoorlijk stabiel. De grachten en het meer zijn slechts één meter diep waardoor de boot ook zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Op de bodem van de boot kan een kinderwagen, buggy of Maxi Cosi staan. Voor een comfortabelere zit kunt u een kussen of een klapstoel meenemen. Ze verhuren ook zwemvesten voor kinderen. Een elektrische sloep huren (per uur) is gewoon superleuk!
- U kunt ook een kano huren en de omgeving vanuit een andere hoek verkennen. Langzaam peddelend richting de vistrap bij Nijverdal geniet je van de stilte, het prachtige uitzicht over de velden en bossen.
- Voor fietsers is er een prachtig fietspad dat de kronkelende rivier door het landschap volgt. Bij de receptie zijn voldoende routes verkrijgbaar.
- In de nabije omgeving zijn tevens vele musea, leuke markten en prachtige boerderijen.
- In het schone en heldere water van de Regge bevindt zich een goede voorraad mooie vis . Langs de oevers vindt u diverse mooie visplekken.Alles wat er op het park te beleven valt hoort ook tot de omgeving.
- Buiten op het park zijn er veel mooi aangelegde speelplaatsen, met kunstgras eromheen. Je kunt er ook springen op de air-trampoline, en spelen in de buitenspeeltuin met speelhotelletje, een grote glijbaan en nog veel meer. In de vakantie heb je altijd kans dat je de mascotte Eeky tegenkomt. Samen met het recreatieteam doet hij alleen maar leuke dingen! Oh ja, er is ook een mini-kinderboerderij met geitjes, kippen en grote konijnen.
- Een activiteit die binnen elk gezelschap voor spanning en sensatie zorgt is boog-, buks- of blaaspijpschieten op de schietbaan. Deze activiteiten vinden altijd plaats onder begeleiding van een instructeur. Met boog- en buksschieten strijdt u tegen medegasten, en toont u de kracht van uw haviksogen, vaste hand en hoge concentratie. Blaaspijpschieten is de minst gevaarlijke van de drie, maar evengoed spannend. Leuk voor kinderen die zich een echte indiaan voelen.

Het Partycentrum heeft geweldige mogelijkheden voor allerlei activiteiten binnen.
- De binnenspeeltuin is een grote overdekte ruimte met een glijbaantje, hoge uitkijktoren, touwbrug, evenwichtsbalk, wipkippen, ballenbak en nog veel meer. Goed voor urenlang vermaak. De binnenspeeltuin ligt midden in de horeca, direct naast het Dinercafé & Pannenkoeken. Terwijl u geniet van een kopje koffie, lunch of diner, kunt u uw kroost in de gaten houden.
- Er is ook nog een gratis verwarmd binnenzwembad.
- Voor een altijd leuk en gezellig spelletje bowlen gebruikt u het gloednieuwe bowlingcentrum. Moderne witte banen en LED verlichting geven het geheel een bijzondere uitstraling. De speciale lichteffecten en de lasershow zorgen voor een spectaculair uitje.
- Het kindvriendelijke restaurant "Dinercafé & Pannenkoeken" bij de binnenspeeltuin is het hele jaar door geopend. Terwijl u zit te tafelen, kunnen de kinderen zich vermaken in de aangrenzende binnenspeeltuin. Voor de kinderen worden diverse kindermenu's geserveerd, met onder andere met patat, snacks en lekkere ijsjes, en natuurlijk pannenkoeken. Er zijn voldoende kleurplaten en potloden voor de kids. Er zijn kinderstoelen, faciliteiten om baby's te verschonen en er is een rustige ruimte aanwezig waar de allerkleinsten kunnen slapen (op reservering).
- Wanneer het lekker weer is, kunt u natuurlijk ook buiten eten op het terras aan de Regge. U kijkt vanaf het terras zo over de insteekhaven waar de EMS Reggestroom, de fluisterbootjes en de kano's liggen.

En nu naar buiten toe, de omgeving in! Wat is De Regge een heerlijk riviertje. Daar is van alles op en langs te beleven. Er is volop natuur: lisdodden groeien er welig, de eenden en ganzen broeden op de oevers en wie geluk heeft ziet zelfs een ijsvogeltje.
- Maak een rondvaart over de Regge met rondvaarboot de EMS (elektrisch motorschip) Reggestroom. Het is een originele kopie van de Boston Tea-party boat, die rond 1850 in Engeland zeer populair was. De comfortabele rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 25 volwassenen. Het houten baldakijn met sfeerverlichting zorgt voor beschutting tegen zon, regen en kou. Er kunnen verfrissende drankjes worden geserveerd. Of een heerlijke kop koffie met krentenwegge, een Twentse lekkernij. Vanaf het water geniet u van de prachtige flora en fauna. Langs de vaarroute zijn diverse bezienswaardigheden. Zo is er onderweg de Pelmolen, een biologische boerderij, een recreatieboerderij met boerengolf en een wijngaard. Tijdens de tocht vertelt de schipper op boeiende wijze. De tocht duur 45 minuten.
- Er worden ook culinaire rondvaarttochten georganiseerd. Met een kalm gangetje dobbert u over de Regge, terwijl u geniet van diverse gerechten (4-, of 5-gangen).
- Een "Rondje Reggestreek" is een gevarieerd programma voor 8 t/m 20 personen en duurt ongeveer 5 uur. Onderweg geniet u van lekkere hapjes en drankjes, u stapt van de boot voor bezienswaardigheden of een leuke activiteit. Het arrangement is te reserveren van maandag t/m vrijdag.
- Huur eens een fluisterbootje (met een elektromotor) en ervaar de prachtige Reggestreek. Vaar met de fluisterboot op eigen houtje met 4 a 10 km/uur over de Regge en ontdek ondertussen de bijzondere en rustige omgeving. De bootjes zijn eenvoudig te besturen. Door de platte bodem zijn de bootjes vrij stabiel. De grachten en het meer zijn maar 1 meter diep zodat het huurbootje ook heel geschikt is voor gezinnen met kinderen. Een kinderwagenbak, buggy of maxi-cosi kan op de bodem van de boot staan. Voor een comfortabelere zit kunt u zelf kussentjes of een (klap)stoel meenemen. Ook verhuren wij zwemvestjes voor kinderen. Een fluisterbootje huren (per uur) is gewoon super gezellig!
- U kunt ook een kano huren en de omgeving vanuit een andere invalshoek bekijken. Langzaam peddelend richting de vistrap bij Nijverdal geniet u van de stilte, het fraaie uitzicht over de landerijen en bossen.
- Voor fietsers is er een prachtig fietspad gereed gekomen, dat de kronkelende rivier door het landschap volgt. Er zijn tal van routes te verkrijgen bij de receptie.
- In de omgeving zijn ook tal van musea, leuke markten, en mooie boerderijen.
- In het schone en heldere water van de Regge is het prima vissen, want er is een goede visstand. Langs de oevers vindt u diverse mooie visstekken.
 • Winkels:2,5 km
 • Water:10 km
 • Golf:10 km
 • Fietsverhuur:2,5 km
 • Paardrijden:10 km
 • Tennisbaan:10 km
 • Bar:2,5 km
 • Pretpark:15 km
 • Watersport:10 km
 • Wijngaard:10 km
 • Openbaar Zwembad:1500 meter
 • Speeltuin:10 km
 • Restaurant:2,5 km
 • Midgetgolf:12.5 km
 • Thermaalbad:10 km
 • Geldautomaat:2,5 km
 • Supermarkt:2,5 km
 • Bakkerij:2,5 km
 • Fitness:5 km
 • Wellnesscentrum:10 km
 • Stad:5 km
 • Excursiekantoor:5 km
 • Autoverhuur:5 km
 • Afstand vanaf Utrecht:110 km
 • Internationale luchthaven:150 km
 • Openbaar Vervoer:4 km
 • Afstand tot de hoofdstad:150 km

Kenmerken


De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze woning:

Algemeen
 • Internet Verbinding: Wireless Lan
 • Parkeerplaats: Ja
 • Badlinnen: mogelijkheid tot huren
 • Bedlinnen: verplichte huur
 • Keukenlinnen: mogelijkheid tot huren
 • Maximaal aantal huisdieren: Max. 1 op aanvraag
 • Verwarming: Centrale Verwarming
 • Vakantiepark: Ja
 • Wasserette: Parkfaciliteit
 • Maximaal aantal huisdieren: Ja
Elektrische
 • Koelkast: Ja
 • Vriezer: Ja
 • Magnetron: Ja
 • Televisie: Ja
 • Fornuis: Gas
 • Koffiezetapparaat: Ja
 • Fornuis afmeting: 4-pits
 • Oven: Combimagnetron
Buitenshuis
 • Tuin: Ja
 • Terras: Ja
 • Tuinmeubels: Ja

Voorwaarden

Voorwaarden van de Verhuurder:


GROEPEN

Betreft de reservering een aantal personen die tezamen als groep moeten of kunnen worden aangemerkt, dan is degene die reserveert verplicht daarvan terstond en uitdrukkelijk melding te maken. Degene die reserveert, is hoofdelijk aansprakelijk voor het nakomen van alle verplichtingen, niet alleen voor hemzelf, maar voor alle aangemelde leden die deel uitmaken van zijn groep. Verblijf van groepen is op dit park in beperkte mate mogelijk. Groepen dienen bij aankomst bij de receptie voor het gehuurde een waarborgsom (bedrag in onderling overleg vast te stellen) per groep te betalen.

JONGEREN
Alleenreizende jongeren worden niet in de verhuurobjecten of op het park toegelaten.

Zakelijk
Zakelijke boekingen zijn niet toegestaan. Alleen boekingen met recreatieve doeleinden worden geaccepteerd.

BEZOEKERS
Indien u bezoekers ontvangt, dan verzoeken wij u dit bij de receptie te melden en hiervoor betaalt u het bezoekerstarief. Wij wijzen u erop, dat u verantwoordelijk bent voor het gedrag van uw bezoekers. Bezoekers dienen uiterlijk 22.30 uur het terrein te hebben verlaten. Auto’s van bezoekers worden geparkeerd op de parkeerplaats.

KLACHTEN
Ondanks alle organisatie en zorg is het mogelijk dat u een klacht heeft. U dient zich dan direct met uw opmerking of klacht bij de receptie te melden, teneinde deze op te lossen. Indien de klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost, heeft u tot uiterlijk 14 dagen na vertrek uit het vakantiepark de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen bij het management waar de klacht alsnog grondig wordt onderzocht.

AANKOMST EN VERTREK
Op de dag van aankomst kan vanaf 15.00 uur het gehuurde object betrokken worden. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie de sleutel en andere voor u van belang zijnde informatie. Op de dag van vertrek dient men uiterlijk voor 10.00 uur het gehuurde object te hebben verlaten.

AUTO
Bij elke verhuuraccommodatie of kampeerplaats mag max. 1 personenauto worden geparkeerd. De overige auto’s dienen op de parkeerplaats te worden geplaatst.
Slechts 1 hond toegestaan in deze accommodatie, geen uitzonderingen.
Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.

De getoonde prijzen en beschikbaarheid worden via een geautomatiseerd systeem ontvangen. Het kan zijn dat er wijzigingen doorgevoerd worden in de tijd tussen 2 updates. Hierdoor kunnen wij de definitieve prijs en beschikbaarheid enkel binnen 48 uur aan u bevestigen.

Selecteer aantal personen en de datum om de prijs te zien

Boekingsperiode:
Alternatieve periodes
Credit cards
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

 • Maatschappelijk Verantwoord

  Ter bescherming van mens en milieu planten wij 1 boom voor elke overnachting per persoon per nacht.

Bungalow.Net Holidays BV is bemiddelaar, u sluit een overeenkomst rechtstreeks met de verhuurder.