Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Utrecht

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Utrecht kunt u kiezen voor actieve en culturele vakanties. Een bezoek aan de stad Utrecht mag u eigenlijk niet missen tijdens een weekendje weg in Utrecht. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Utrecht


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Utrecht kunt u kiezen voor actieve en culturele vakanties. Een bezoek aan de stad Utrecht mag u eigenlijk niet missen tijdens een weekendje weg in Utrecht. Het historische centrum met de Oudegracht en Nieuwegracht bepalen deels de sfeer van de stad met de werfkelders. Ontdek de vele mooie kerken, de poorten zoals de Weeshuispoort of de Hofpoort of de Rijn en Zon korenmolen in de Vogelenbuurt. U kunt vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Utrecht heerlijk winkelen en sfeer proeven in deze universiteitsstad. Het platteland heeft ook veel te bieden, kijk rond tijdens uw weekendje weg in Utrecht en kies voor een streekgerecht in een dorp.

Een actief weekendje weg in Utrecht is een succes

Maak kennis met de natuur vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Utrecht, deze is zeer divers. Dankzij de vele natuur kunt u kiezen waar en wat u wilt doen. Het nationaal landschap Arkemheen Eemland is een prachtig wandelpark met natuur, cultuur en historie. Het is een groot en langgerekt gebied met Spakenburg en Bunschoten. Het tuinarchitectuurpark Makeblijde is smullen voor de tuinliefhebbers vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Utrecht. Zowel de tuin als de historische gebouwen zijn prachtig. Ontdek tijdens een weekendje weg in Utrecht Oud Amelisweerd met het oude koetshuis, wandelingen met boswachter speciaal voor de kids, thee schenkerij of een romantische winterwandeling. Een wandelvakantie, fietsvakantie en mountainbiketochten door de bossen in Utrecht is altijd leuk tijdens een weekendje weg in Utrecht.

Een weekendje weg in Utrecht is altijd weer anders

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Utrecht kunt u alle kanten op. Utrecht biedt meerdere regio’s tijdens een weekendje weg in Utrecht zoals de Heuvelrug. Het is een bosgebied op 70 meter hoogte met grafheuvels, kastelen en landhuizen doorspekt met wandel- en fietspaden. Tijdens een weekendje weg in Utrecht kunt u kiezen voor Lopikerwaard en Hollandse IJssel. Het is een vlak gebied met boerderijen, landbouwkavels en houtwallen en gezellige oude stadjes aan de IJssel. De Gelderse Vallei is vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Utrecht een mooie bestemming voor uw vakantie op het platteland. Het is een boerengebied met weekjes en weggetjes, ook hier vindt u talloze wandel- en fietspaden. Utrecht heeft geen leeftijdsgrens voor vakantieplezier.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.