Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Proef de Kerstsfeer bij de voordelige vakantiehuizen in Utrecht

Ontdek Utrecht vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Utrecht. Zoals velen van u zullen weten is er een provincie en een stad Utrecht. Over beide is van alles te vertellen. De periode rond Kerst en de laatste dagen van het jaar zijn gezellig, de winkelstrate... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Utrecht


Informatie

Ontdek Utrecht vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Utrecht. Zoals velen van u zullen weten is er een provincie en een stad Utrecht. Over beide is van alles te vertellen. De periode rond Kerst en de laatste dagen van het jaar zijn gezellig, de winkelstraten en etalages zijn sfeervol versierd. Een van de Kerstmarkten wordt gehouden op de Leidsche Rijn compleet met concerten en kinderactiviteiten. Het is een gezellig dagje winkelen, kerstinkopen doen en koopjes jagen in de stad. In een ander deel van de stad vindt ook vaak een ambachtelijke markt plaats compleet met demonstraties van glasblazen en kunstschilderen. Ook hier geldt, informeer bij uw vakantie adres naar de juiste locatie en openingtijden. Elders in de provincie worden ook kleine, grote en traditionele markten georganiseerd zoals in Driebergen, De Hoef of in de gezellige stadssfeer van Wijk bij Duurstede.

Provincie Utrecht

Tot rust komen bij de vakantiehuizen voor Kerst in Utrecht is heerlijk. Huur met uw vrienden of uw gezin een gezellige accommodatie en geniet samen van een paar vakantiedagen. Ga lekker wandelen of fietsen in de Utrechtse Heuvelrug. Wandelen kan altijd als er eventueel sneeuw ligt, fietsen misschien niet. Tijdens een kerstvakantie kan schaatsen op natuurijs tot de mogelijkheden behoren. Een witte kerst is romantisch en schaatsen op de ijsbaan met koek en warme chocolade kan heel gezellig zijn.

De stad Utrecht

Een stadswandeling door de stad Utrecht is afwisselend, er is een historisch centrum met grachten. Daarlangs liggen de werfkelders en huizen die bij de gracht uitkomen. Bekende historische rijksmonumenten zijn de Domtoren en de Pieterskerk, nog steeds in gebruik als kerk. In de Buurkerk is de oudste en grootste parochiekerk van de stad, nu vindt u hier het nationaal museum van Speelklok tot Pierement. Bij het universiteitsterrein de Uithof vindt u prachtige voorbeelden van historische architectuur, de meeste gebouwen worden voor universiteitsdoeleinden gebruikt. Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Utrecht kunt van alles zien en bezoeken.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.