Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vier Kerstmis bij de sfeervolle vakantiehuizen in Noord Holland

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Kerst in Noord Holland bruist van activiteiten, natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor een paar rustige dagen met elkaar in een gezellige vakantieaccommodatie. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Holland


Informatie

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Kerst in Noord Holland bruist van activiteiten, natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor een paar rustige dagen met elkaar in een gezellige vakantieaccommodatie. Dat is het voordeel van Noord Holland, u kunt kiezen voor een rustige wandeling in de natuur; als u onder de mensen wilt zijn, bezoekt u een van de gezellige kerstevenementen. Laten we beginnen met de kerstmarkten.

Kerstmarkten in Noord Holland

Het aanbod van kerstmarkten en andere evenementen vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Noord Holland is heel divers. U kunt voor de kerstmarkten in de grote steden kiezen zoals in Haarlem of Amsterdam of in het kunstdorp Bergen. Een bonus bij de kerstmarkt in Haarlem zijn de kerstactiviteiten zoals de Anton Pieckparadae of het Winterbierfestival. In Bergen kunt u een aantrekkelijke mix van kunst en kerst verwachten. Daarnaast is een stadswandeling door de sfeervolle versierde straten, kerstwinkelen en koopjes jagen heel populair tijdens een kerstvakantie in Noord Holland. Winterland Hoofddorp is een gezellig kerstevenement met altijd een activiteit voor kinderen zoals een schaatsijsbaan. Onderschat ook de kleinere dorpen niet, elk dorp heeft wel een eigen kerstevenement of concert rond de feestdagen. Dit is een goed alternatief als u niet van drukbezochte en grote markten houdt.

Geniet van de kerstsfeer in Noord Holland

De kust is een van de populaire plekken waar jong en oud op af komt, het hele jaar door dus ook tijdens een kerstvakantie bij de vakantiehuizen in Noord Holland. Niet alle paviljoens zijn het hele jaar open maar er zijn genoeg gelegenheden langs de kust voor een pitstop tijdens een wandeling langs het water. Denkt u bijvoorbeeld aan Bloemendaal aan Zee of Bergen. Bij Callantsoog is het strandterras – overdekt het hele jaar open. Als u liever in een meer natuurlijke omgeving wandelt, kiest u bijvoorbeeld voor Drooghe Weert, een strand zonder fastfood en een puur nature omgeving. Als u uit eten wilt of een avondje stappen in Amsterdam of een badplaats, ervaart u vanzelf de kerstsfeer in Noord Holland.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.